Razer BlackShark V2 X vs Havit H2002e Pro

Henius

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 1500 TL civarında bir kulaklık alacaktım. İtopya'da 1600 liraya Razer BlackShark V2 X kulaklığını gördüm ve hoşuma giden kulaklıktı açıkçası, öte yandan Trendyol'da indirimle birlikte 1100 liraya Havit H2002e Pro da ala biliyorum. Aradaki 500 lira farka değer mi emin olamıyorum. FPS oyunları oynamıyorum, sadece hikaye oyunu oynarım ve müzik dinler film izlerim. Mikrofon da pek önemli değil aslında. Eğer konforlu olsaydı superlux H681 alacaktım 1450 liraya ama görüntü ve pedleri hoşuma gitmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofon önemsizse HD681 al. Şiddetle öneriyorum. Öbür modellerden 4-5 kat daha iyidir. Konforu kişiden kişiye değişir, ama alışırsın.
Evet miktofon önemsiz. Bendeki anakart b550mh, dolayısıyla ALC887 ses yongası olduğu için superlux hd681 tam performans çalışmaz diye düşünüyorum. Bu 3 kulaklıkta jak girişli ve iyi bir ses kartı gerçekten pahalı.

Evet miktofon önemsiz. Bendeki anakart B550MH, dolayısıyla ALC887 ses yongası olduğu için superlux HD681 tam performans çalışmaz diye düşünüyorum. Bu 3 kulaklıkta jak girişli ve iyi bir ses kartı gerçekten pahalı.

Yeterli performans alırsın o anakart ile. O kulaklıklar ile karşılaştırmak bile hakaret olur HD681'e. O derece bir fark var. Ses kartı değil de DAC gayet yetiyor HD681 için. DAC için de yardımcı olurum, ucuz fiyata çözersin. En fazla 200 TL. Performansı da bayağı güzel olur.

O zaman sadece rahat bir ped bulursam direkt hd681 alayım. Kendi pedleri rahatsızlık veriyor diyorlar. Kulaklık genişmi acaba bilginiz varmı? Havit cok küçük geliyor kafayı sıkıyor diyorlar.

O zaman sadece rahat bir ped bulursam direkt HD681 alayım. Kendi pedleri rahatsızlık veriyor diyorlar. Kulaklık genişmi acaba bilginiz var mı? Havit cok küçük geliyor kafayı sıkıyor diyorlar.

Fazlasıyla geniş. Pedleri başlarda rahatsız edebilir. Ama zamanla yumuşuyor biraz. Ben sorun yaşamıyorum. Kadife pedler falan satılıyor ama 700-800 TL.

Fazlasıyla geniş. Pedleri başlarda rahatsız edebilir. Ama zamanla yumuşuyor biraz. Ben sorun yaşamıyorum. Kadife pedler falan satılıyor ama 700-800 TL.
Eyvallah sağolasın tavsiyen için. Hd681 alacağım . Bu platformda mesaj atıla bilirmi bilmiyorum ama olmuyorsa buradan yine etiketleyip yazarak dac için iletişime geçeceğim gerektiği halde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı