Razer BlackShark V2 X vs HyperX Cloud Core DTS

XYZ01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum deneyimlemelerinizi iletirseniz sevinirim. İyi günler.

Bence BlackShark V2 X al ama bütçen yetiyorsa V2 almanı öneririm. Ben dün yoğun araştırmalar sonucu V2 X almaya karar verdim ama anakartımın ses kartı giriş seviyesi olduğu için vatandan V2 Special Edition aldım. Piyasası garip bir şekilde diğer satıcılara göre daha ucuzdu bence bütçen varsa en iyisini almaya çalış malum piyasa (v2 X almaya karar verdiğim gece almadım fiyatı 1200 TL civarıydı ertesi sabah alırım dedim fiyatı 1400 TL olmuştu) hareketli hep.

Bence BlackShark V2 X al ama bütçen yetiyorsa V2 almanı öneririm. Ben dün yoğun araştırmalar sonucu V2 X almaya karar verdim ama anakartımın ses kartı giriş seviyesi olduğu için vatandan V2 Special Edition aldım. Piyasası garip bir şekilde diğer satıcılara göre daha ucuzdu bence bütçen varsa en iyisini almaya çalış malum piyasa (v2 X almaya karar verdiğim gece almadım fiyatı 1200 TL civarıydı ertesi sabah alırım dedim fiyatı 1400 TL olmuştu) hareketli hep.

Hmm ASRock B450 anakartım var acaba iyi midir ses kartı.

Dip ses sorunu mevcut HyperX modelinde.

HyperX gibi bir markanın dip ses sorunu olması çok saçma ya. Tipi falan çok hoşuma gidiyordu yapacak bir şey yok Razer alacağım galiba hem mikrofon kalitesi de bayağı iyi gibi.

BlackShark V2 X kullanıyorum bir kaç aydır. Aşırı rahat ve uzun süreli kullanımda bile ağrı yapmıyor bende. Diğer kulaklıklarda şikayetim uzun kullanımda çenemde ağrı yapması yönündeydi. Dip ses yok. Genel ses seviyesi de bence yeterli ama genel olarak çok iyi bir kulaklık değil. Beklentilerinizi yüksek tutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı