Razer BlackShark V2 X vs HyperX Cloud II

Makaleler
1
Bu iki ürün arasında HyperX 200₺ daha pahalı. Ancak laptopum 2 USB girişine sahip olduğu için her şartta USB girişini kullanamayacağım HyperX'in. Bir de BlackShark v2X'in pedlerinin terleme konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz bu konuda? Cloud 2 jack girişi ile de tatmin eder mi?

Cloud 2: Amazon.com.tr
BlackShark v2X: https://amzn.eu/d/0g7erCfl

Bu iki ürün arasında HyperX 200₺ daha pahalı. Ancak laptopum 2 USB girişine sahip olduğu için her şartta USB girişini kullanamayacağım HyperX'in. Bir de BlackShark v2X'in pedlerinin terleme konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz bu konuda? Cloud 2 jack girişi ile de tatmin eder mi?

Cloud 2: Amazon.com.tr
BlackShark v2X: Amazon.com.tr

https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978b v2X burada ucuz.

Hocam v2X mi önerirsiniz? Açıkçası Razer içime daha siniyor gibi ama Cloud 2'nin de başarısı dillere destan.
Bu ekteki Cloud 2'de 3.5mm jack girişi var değil mi?
Hocam merhaba. Bende bu ikili arasında kalmıştım ve en sonunda BlackShark V2X modelini seçtim. Gayet memnunum ben. Fps oyunlarındaki kaliteside beni tatmin etti. Müzik kaliteside aynı şekilde. Ha gidipte aynı fiyattaki müzik için yapılmış bir kulaklık ile karşılaştırmak doğru olmaz ama beni gayet tatmin etti. Cloud 2 kaç para bilmiyorum. Sanırsam 2500₺ civarlarında. V2X'i ise 1800₺'lere bulabiliyorsunuz. Ben olsam V2X modelini alır ve üzerinede bir tane ses kartı alırdım.

Hocam merhaba. Bende bu ikili arasında kalmıştım ve en sonunda BlackShark v2X modelini seçtim. Gayet memnunum ben. FPS oyunlarındaki kaliteside beni tatmin etti. Müzik kaliteside aynı şekilde. Ha gidip de aynı fiyattaki müzik için yapılmış bir kulaklık ile karşılaştırmak doğru olmaz ama beni gayet tatmin etti. Cloud 2 kaç para bilmiyorum. Sanırsam 2500₺ civarlarında. V2X'i ise 1800₺'lere bulabiliyorsunuz. Ben olsam v2X modelini alır ve üzerinede bir tane ses kartı alırdım.

Hocam renk olarak ne önerirsiniz? Daha önce hiç beyaz renk kullanmadım ancak tozu; siyaha göre daha az gösteriyor oluşu cazip geliyor ancak beyaz renk sararma yapar mı diye korkuyorum. Siz ne önerirsiniz? Beyaz daha şık görünüyor gibi geliyor bir de.

Hocam renk olarak ne önerirsiniz? Daha önce hiç beyaz renk kullanmadım ancak tozu; siyaha göre daha az gösteriyor oluşu cazip geliyor ancak beyaz renk sararma yapar mı diye korkuyorum. Siz ne önerirsiniz? Beyaz daha şık görünüyor gibi geliyor bir de.
Ben siyah rengini aldım hocam. Yine elinizin temizliğine göre ama bu dediğimin yanlış anlaşılmasını istemiyorum biri ki kere parmak izi lekesine denk gelmiştim onun dışında evet tozu az gösteriyor. Düzenli temizliğini yaparsanız şahsen ben sararma yapacağını sanmıyorum. Renk olayı kişiden kişiye değişebilir. Bilgisayar başında elinizle herhangi birşey yemiyorsanız beyaz renkli halinin size sorun çıkaracağını sanmıyorum 😊.

Ben siyah rengini aldım hocam. Yine elinizin temizliğine göre ama bu dediğimin yanlış anlaşılmasını istemiyorum biri ki kere parmak izi lekesine denk gelmiştim onun dışında evet tozu az gösteriyor. Düzenli temizliğini yaparsanız şahsen ben sararma yapacağını sanmıyorum. Renk olayı kişiden kişiye değişebilir. Bilgisayar başında elinizle herhangi bir şey yemiyorsanız beyaz renkli halinin size sorun çıkaracağını sanmıyorum 😊.

Hocam bende ekipman huy gibi bir şey oldu her kullanım öncesi temizliyorum sürekli + asla ama asla elim pisken hiçbir ekipmana dokunmuyorum. Zamanla sararma olmaz der misiniz?

Hocam bende ekipman huy gibi bir şey oldu her kullanım öncesi temizliyorum sürekli + asla ama asla elim pisken hiçbir ekipmana dokunmuyorum. Zamanla sararma olmaz der misiniz?
Temizlik konusunda bende sizin gibiyim hocam 😄. Ürünü ben üretmedim ama sararma yapacağını sanmıyorum şahsen.

Vallaha inanın aşırı arafta kaldım hangi rengi alsam diye. Aşırı kararsız biri olunca içim içimi yiyor iyice.
İnternette minik bir araştırma yaptım hocam. Böyle bir durumla karşılaşan herhangi birini göremedim. Ben sararma yapacağını sanmıyorum yinede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı