Razer BlackShark V2 X vs Rampage Drop Plus vs SteelSeries Arctis 3

Okoza

Hectopat
Herkese merhaba, CS:GO, Valorant tarzındaki FPS oyunlarını sıklıkla oynuyorum. Kulaklıktaki önceliğim ses ve mikrofon kalitesi. Tasarımı, ağır olması vs. benim için ikinci planda kalıyor.

Başlıkta da belirtmiş olduğum Razer BlackShark V2 X, Rampage Drop Plus, SteelSeries Arctis 3 kulaklıkları arasında hangisi işimi görür.

Kullandığım bilgisayarın anakartı B450M S2H, işlemcim ise AMD Ryzen 5 3500.

Dediğim gibi ses-mikrofon kalitesi ve uzun ömürlü olması benim için önemli olan unsurlar. Bu fiyat bandında varsa farklı kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

V2 X 500 TL iken al derdim ancak şu an alınır mı bilmiyorum ama mikrofon kalitesi mükemmel, konforlu, sesi de gayet iyi diğerlerini bilmiyorum

Son düzenleme:
Ürünün yorumlarında, sağ ve sol kulaklıktan gelen seslerin eşit olmadığı gibi birkaç yorum okumuştum. Böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Ürünün beğenmediğiniz yanları var mı?

Öyle bir sorun yok beğenmediğim özellikleri keşke ayarlama yeri kademeli olsaydı kademeli olmadığından tam ayarlamak zor oluyor ama hassas ayar yapabiliyorsunuz şu anlık aklıma başka bir kötü özelliği gelmedi

Öyle bir sorun yok beğenmediğim özellikleri keşke ayarlama yeri kademeli olsaydı kademeli olmadığından tam ayarlamak zor oluyor ama hassas ayar yapabiliyorsunuz şu anlık aklıma başka bir kötü özelliği gelmedi
Tamamdır hocam eyvallah.
Hocam kulaklıktan veya mikrofondan dip ses geliyor mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı