Razer BlackShark V2 X vs. SteelSeries Arctis 3

Kulaklıktan memnun musun bende almayı düşünüyorum
dıştan nasıl durduğuna estetik duruşuna önem veriyorsanız artcis 3ü tercih edebilirsiniz v2x kaba duran bir kulaklık fakat fiyatındaki en iyi ses performansına sahip oyun içi driverı ile birlikte ses kartsız bile 7.1 seviyesinde ses verdiğini söyleyebilirim ben çok memnunum almanızı tavsiye ederim efsane cuma indirimlerindede fiyatı düşecektir.
 
Her ne kadar Razer'n ses deneyimi çok iyi olsa da ilerisi için sorun oluşturacak kusurları var. Biri deri bölgeleri pul pul parçalanma, diğeri olası bir kablo arızasında kulaklığın çöp olması. Arkadaşlarımdan kablo şikayeti duymadım fakat deri sorunu maalesef ilerisi için kaçınılmaz. Arctis 3 deneyimim olmadı fakat parasını hak etmeyen bir kulaklık olduğunu biliyorum. Arctis 5 aldığımda (2 sene önce) 250TL bile değildi. Fakat böyle bir kulaklığın kablosunun ve pedlerinin değiştirilmesi bir artı. Ben bu deneyimi MSI DS502 ile tecrübe ettim maalesef. Kabloda hasar ya da temassızlık olduğunda servis yüzünüze bile bakmıyor. Razer'n Türkiye'de servisi yok desek yalan söylemiş olmayız. Umarım paranızın karşılığını verecek bir seçim yaparsınız.
 
Arctis 3 alınmaz, 1 yıl kullandım. Kulaklıkta müzik keyfi yok, ses az, mikrofon berbat, yazılım desteği yok. Sadece konforu var ve oyunlarda çok sorun yaşatmıyor. Arctis 3'ten sonra V2 aldım (v2-X'in 1 üst modeli) ve her şeyi 5'e katladı kalite olarak. V2-X ise v2'den daha kötü fakat Arctis 3'ten her türlü daha iyi. Üstelik hazır İtopya üzerinde çok güzel bir indirimdeyken almanı öneririm.


Araştırdığım kadarıyla sesleri aynı sayılır pek bir fark göremedim SteelSeries'in Arctis 3'e özel yazılımı var bende daha almadım ama yanlışım varsa düzeltin.
 
Araştırdığım kadarıyla sesleri aynı sayılır pek bir fark göremedim SteelSeries'in Arctis 3'e özel yazılımı var bende daha almadım ama yanlışım varsa düzeltin.
V2X kullanmadım o yüzden onun ne kadar farkı var bilmiyorum fakat Arctis 3'ten V2'ye geçtiğimde büyük bir ses farkı gördüm. Arctis 3'ün şu an piyasada satılan versiyonlarında yazılım desteği bulunmuyordu sanırım, Windows ayarlarıyla açıyorsun 7.1'i falan. O olay yüzünden sorun çekmiştim bayağı bi mikrofon ses düzeyi açısından. V2X için ise dediğim gibi kullanmadığım için bir yorum yapamıyorum.
 
Arctis 5, 7, 9, Pro+GameDAC kullandım ayrıca V2 kullandım hiçbiri V2'ye yaklaşamaz. Hem kafanızda yok gibi hem de sesi bayağı mutlu etmişti beni. V2X sadece ses kartsız modeli diye biliyorum evet fark ediyor bayağı ancak ileride bütçeniz olunca ses kartını da alıverirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı