CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.073 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 22 Haziran 2022 #11 Naruto Uzumaki0 dedi: Maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... O halde V2 X alıyorsanız anakartınızın iyi bir ses kartına sahip olduğundan emin olun, forumdada bununla alakalı konular var sıkıntı yaşamayın sonra.
Naruto Uzumaki0 dedi: Maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... O halde V2 X alıyorsanız anakartınızın iyi bir ses kartına sahip olduğundan emin olun, forumdada bununla alakalı konular var sıkıntı yaşamayın sonra.
Naruto Uzumaki0 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #12 CS Relboron dedi: O halde V2 X alıyorsanız anakartınızın iyi bir ses kartına sahip olduğundan emin olun, forumdada bununla alakalı konular var sıkıntı yaşamayın sonra. Genişletmek için tıkla... Siz anlarmisibiz hocam atsam anakarti.
CS Relboron dedi: O halde V2 X alıyorsanız anakartınızın iyi bir ses kartına sahip olduğundan emin olun, forumdada bununla alakalı konular var sıkıntı yaşamayın sonra. Genişletmek için tıkla... Siz anlarmisibiz hocam atsam anakarti.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.073 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 22 Haziran 2022 #13 Naruto Uzumaki0 dedi: Siz anlarmisibiz hocam atsam anakarti. Genişletmek için tıkla... Nedir anakartınız?
Naruto Uzumaki0 dedi: Siz anlarmisibiz hocam atsam anakarti. Genişletmek için tıkla... Nedir anakartınız?
Naruto Uzumaki0 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #14 CS Relboron dedi: Nedir anakartınız? Genişletmek için tıkla... ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz OC DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart | ITOPYA ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz OC DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME-B450M-K-II ITOPYA'da www.itopya.com
CS Relboron dedi: Nedir anakartınız? Genişletmek için tıkla... ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz OC DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart | ITOPYA ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz OC DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME-B450M-K-II ITOPYA'da www.itopya.com
P ProGamerBest Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 183 10 Temmuz 2022 #15 Naruto Uzumaki0 dedi: ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz OC DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart | ITOPYA ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz OC DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME-B450M-K-II ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... bende de aynı anakarttan var ve ben de kulaklık almayı düşünüyorum aldıysan hangisini aldın ve performansı nasıl csgo rust valo gibi oyunlarda ?
Naruto Uzumaki0 dedi: ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz OC DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart | ITOPYA ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz OC DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME-B450M-K-II ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... bende de aynı anakarttan var ve ben de kulaklık almayı düşünüyorum aldıysan hangisini aldın ve performansı nasıl csgo rust valo gibi oyunlarda ?
Naruto Uzumaki0 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #16 ProGamerBest dedi: Bende de aynı anakarttan var ve ben de kulaklık almayı düşünüyorum aldıysan hangisini aldın ve performansı nasıl CS:GO Rust Valorant gibi oyunlarda? Genişletmek için tıkla... Daha alamadım nasip olmadı ama usttekini alacağım elimde JBL var onu takıyorum şimdilik güzel ses veriyor sorun yaşamadım şu ana kadar.
ProGamerBest dedi: Bende de aynı anakarttan var ve ben de kulaklık almayı düşünüyorum aldıysan hangisini aldın ve performansı nasıl CS:GO Rust Valorant gibi oyunlarda? Genişletmek için tıkla... Daha alamadım nasip olmadı ama usttekini alacağım elimde JBL var onu takıyorum şimdilik güzel ses veriyor sorun yaşamadım şu ana kadar.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 10 Temmuz 2022 #17 İtopya'da daha ucuz oradan almanızı tavsiye ederim Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM kullanıyorum sorun varsa sor.
İtopya'da daha ucuz oradan almanızı tavsiye ederim Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM kullanıyorum sorun varsa sor.
Naruto Uzumaki0 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #18 Araseksi dedi: İtopya'da daha ucuz oradan almanızı tavsiye ederim Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM kullanıyorum sorun varsa sor. Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofonu falan iyi incelemeleri izledimde verdiği ses duzeyi nasıl ses kasalarda ve müziklerde.
Araseksi dedi: İtopya'da daha ucuz oradan almanızı tavsiye ederim Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM kullanıyorum sorun varsa sor. Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofonu falan iyi incelemeleri izledimde verdiği ses duzeyi nasıl ses kasalarda ve müziklerde.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 10 Temmuz 2022 #19 V2X kullanıyorum, bu fiyata alabileceğin en iyi kulaklık bence. Ses yongan da iyiyse dehşet güzel bir şey oluyor.
V2X kullanıyorum, bu fiyata alabileceğin en iyi kulaklık bence. Ses yongan da iyiyse dehşet güzel bir şey oluyor.
P ProGamerBest Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 183 10 Temmuz 2022 #20 540312 dedi: V2X kullanıyorum, bu fiyata alabileceğin en iyi kulaklık bence. Ses yongan da iyiyse dehşet güzel bir şey oluyor. Genişletmek için tıkla... b450m k var anakart iyi ses kasılır mı ? csgo valo cod rust oynuyorum genellikle v2 ye vereceğim paraya değer mi usb ses kartı falan var çünkü yoksa v2x anakartımla iyi olur mu
540312 dedi: V2X kullanıyorum, bu fiyata alabileceğin en iyi kulaklık bence. Ses yongan da iyiyse dehşet güzel bir şey oluyor. Genişletmek için tıkla... b450m k var anakart iyi ses kasılır mı ? csgo valo cod rust oynuyorum genellikle v2 ye vereceğim paraya değer mi usb ses kartı falan var çünkü yoksa v2x anakartımla iyi olur mu