Razer Blackshark V2 X Yine 499TL!

Yazın çok iyi terletir bu. Onun dışında iyiymiş. Ben terletmesinden dolayı kulak içine geçeceğim. Kumaş pedler bile çok terletiyor...
İçi kumaş, dışı deri. Bence kumaş olduğu için çok terletmez.
V2X Kullanıcısıyım, eskiden James Donkey 711 kullanıyordum, V2X'e geçeli 3 aya yakın bir süre oldu ve terletme konusunda pek bir farkı yok gibi. Ama yine daha iyi sayılır :D
Headset bu yani, sonuçta terletebilir. Ki terletiyor da.

Ben yazın kullanmak için KZ EDX PRO aldım, gelmesini bekliyorum.
Ben de 710'dan geçtim hocam arada fark cidden (Bir zahmet olsun da.).
Nedir o kulaklık ?

Gamepower Mei den iyimi bu ?
Bilemem fakat muhtemelen daha iyidir. Ama Gamepower markası da iyi bence kulaklıkta.

Kullanıyorum hoparlör gibi sesi var oldukça tatmin edici. :D

Kalitesiz yüksek sesi akıllı tahtaların hoparlörleri de verebiliyor😃 onun sesine kaliteli diyorsan düzgün kulaklık kullanmamışsın, ne diyeyim. Tizleri çok cızırtılı o kulaklığın.

Kalitesiz yüksek sesi akıllı tahtaların hoparlörleri de verebiliyor😃 onun sesine kaliteli diyorsan düzgün kulaklık kullanmamışsın, ne diyeyim. Tizleri çok cızırtılı o kulaklığın.
Daha önce ( kaliteli ) denilen bir kulaklık kullanmadım ama razerın bu kulaklığıda kaliteli olduğunu sanmıyorum giriş seviyesi.

Son düzenleme:
Yazın çok iyi terletir bu. Onun dışında iyiymiş. Ben terletmesinden dolayı kulak içine geçeceğim. Kumaş pedler bile çok terletiyor...
Deri, kumaşa göre daha soğuk tutar. Ancak bu tarz eşyalardaki deriler; genelde suni deri olduğu için zamanla dökülüyor. En azından nemli bir ortamda öyle oluyor.

Deri, kumaşa göre daha soğuk tutar. Ancak bu tarz eşyalardaki deriler; genelde suni deri olduğu için zamanla dökülüyor. En azından nemli bir ortamda öyle oluyor.

Daha soğuk tutuyor ama hava aldırmıyor ki. Hatta o yüzden saatlerce bu yaz sıcağında deri kulaklık kullanıldığında kulağa yapışıyor 😀

Daha önce ( kaliteli ) denilen bir kulaklık kullanmadım ama Razer'İn bu kulaklığı da kaliteli olduğunu sanmıyorum giriş seviyesi.
Giriş seviyesi olan kulaklığı Razer Kraken X Lite'dir. Bu orta seviye sayılır ve fiyatına göre gayet şık, kablosu uzun ve kaliteli bir kulaklık. Bence tek sorunu boyunda durduğunda kenarlardaki kulaklığı tutma yerleri kemiklerime geldiği için ağrıyor.

Giriş seviyesi olan kulaklığı Razer Kraken X Lite'dir. Bu orta seviye sayılır ve fiyatına göre gayet şık, kablosu uzun ve kaliteli bir kulaklık. Bence tek sorunu boyunda durduğunda kenarlardaki kulaklığı tutma yerleri kemiklerime geldiği için ağrıyor.
Daha önce mei kullandınmı ben şuan kullanıyorum ve sesi oldukça yüksek ve iyi basslarda aynı şekilde kablosu 220cm senin kullandığın 130cm nasıl uzun oluyor ?

Daha önce Mei kullandın mı ben şuan kullanıyorum ve sesi oldukça yüksek ve iyi basslarda aynı şekilde kablosu 220cm senin kullandığın 130cm nasıl uzun oluyor ?
James Donkey 710 kullanıyordum ve kablo ucu ucuna yetiyordu fakat bu çok daha uzun. İnternette yazan kablonun kendi uzunluğu. Yanında upuzun bir uzatıcı kablo veriyorlar onunla birlikte bayağı uzun oluyor. Mei kullanmadım fakat Luna kullandım, kulağıma düzgün oturmadı ve ağrı yaptı.
Daha önce mei kullandınmı ben şuan kullanıyorum ve sesi oldukça yüksek ve iyi basslarda aynı şekilde kablosu 220cm senin kullandığın 130cm nasıl uzun oluyor ?
1654424983523.png

Blackshark V2 X 250 cm falan oluyor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı