Razer BlackShark V2X alınır mı?

Mbappee

Hectopat
Yer
Denizli
Arkadaşlar indirimdeyken alma fikri var aklımda. Bilgisayarımın jak girişleri bozuk olduğundan dolayı kulaklığı alırsam Ugreen Harici USB Ses Kartı 15 cm Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ses kartını da alacağım. Arkadaşım dayanıklılık konusunda kötü olduğunu ve birkaç ay sonra yeşil metal kısmın kırılıp kulaktan düştüğünü söylüyor sizce alınır alınmaz mı? Ses kartı ile 7.1 teknolojisi nasıl çalışır?
Arkadaşlar bu konu çok defa açıldı biliyorum fakat USB ses kartı sorusuna cevap verin. Razer blacksharkv2X kullanmış olan kişileri de etiketlerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oldugu yerde bekleyen cihaz bozulmaz arkadaşınız sert sekilde düşürdü ve dayanıklıligina zarar verdiyse orasını bilemem, V2x i ses kartıyla denemedim düz v2 de var sanirim ses kartı, cihazımın Jack girişine taktığım gibi kullanmaya başladım 7.1 teknolojisini de şu zamanlarda oyun oynamadığım için deneyimlemedim, yalnız fiyatını görmüştüm 7.1 kalıcı aktifligi 149 dolar yazıyordu sanırım iyi iş çıkarmasa o kadar ücret belirtmezlerdi diye düşünüyorum, ürün dayanıklı ve güzel Bi 3 yıl sorunsuz kullanırım diye düşünüyorum, elinize ayıplı kusurlu ürün gelmezse sorun yaşamazsınız, ama yinede alıp almamakta özgürsünüz.

Ustam bende çok araştırdım, fakat HyperX Cloud 2 almaya karar verdim, çünkü blackshark da ses kartı yok, jack girişi var, biraz sorun

Ustam bende çok araştırdım, fakat HyperX Cloud 2 almaya karar verdim, çünkü blackshark da ses kartı yok, jack girişi var, biraz sorun
Güzel ürün razerla hyperden şaşmamak lazım steelseriesin pahallı olanları da iyi de o kadar uçmaya gerek yok.

Ustam bende çok araştırdım, fakat HyperX Cloud 2 almaya karar verdim, çünkü blackshark da ses kartı yok, jack girişi var, biraz sorun.

V2X ile Cloud 2 arasında yarı yarıya fark var ve bütçem yetmiyor.
7.1 kalıcı derken anlamadım? 7.1 yoksa süreli mi? İlk defa duyuyorum.

7.1 kalıcı derken anlamadım? 7.1 yoksa süreli mi? İlk defa duyuyorum.

THX spiral sound yazılımından bahsediyor muhtemelen.
Ustam bende çok araştırdım, fakat HyperX Cloud 2 almaya karar verdim, çünkü blackshark da ses kartı yok, jack girişi var, biraz sorun.

Cloud 2 alman bence biraz saçma olmuş.
Blackshark V2 varken bence alınmazdı ses kartı var ve Cloud 2'den daha iyi mikrofon çıkıyor yazılımı kaliteli vs. gibi bayağı artısı var.

Şimdi yazılımı indirip kod girdikten sonra belirli bir süresi mi var? Sonradan kalıcı olması için para vermemiz mi gerekiyor?

THX Audio tercihen seçiliyor 14 günlük deneme sürümü var bence para vermek saçma 150 dolara çok çok daha iyi bir kulaklık alırsın mesela 1000 TL'ye bu kulaklığın ses kartı hâli.

THX Audio tercihen seçiliyor 14 günlük deneme sürümü var bence para vermek saçma 150 dolara çok çok daha iyi bir kulaklık alırsın mesela 1000 TL'ye bu kulaklığın ses kartı hâli.

THX Audio olmadan sesler nasıl geliyor? Böyle bir video var mı? Hem THX açık sesi hem THX kapalı sesi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…