Razer BlackShark V2X alınır mı?

Eğiliyor ben onun için USB 3.0 ugreen yine uzatma kablo aldım. 1.5mt idi sanırım iş görüyor masanın üzerine yatay şekilde koydum o sayade.

Uzunluk için sormadım içinde acaba tel var mı yok mu diye sormuştum. Teşekkür ederim. Zaten kasa ayağımın dibinde uzunluk fazla bile gelebilir.
Konuda bir yanlış bilgi olmuş.

Blackshark V2 X'in 7.1'ini kullanmak için ayrıyeten para ödemenize gerek yok. İçerisinden çıkan kod ile Razer'ın sitesinden indirdiğiniz yazımı aktifleştirip kullanıyorsunuz.

THX spatial ayrıyeten aldığınız oyunlara hazır halde ve kendinizin özelleştirebildiği ekolayzer ayarları sağlayan 7.1'i de daha kaliteli veren bir yazılım. Fiyatı da bu kulaklığa sahip olduğunuz için 10 dolar oluyor.

Teşekkürler diğer arkadaş 150 dolar demişti onun dışında aynı.

Konuda bir yanlış bilgi olmuş.

Blackshark V2 X 'in 7.1'ini kullanmak için ayrıyeten para ödemenize gerek yok. İçerisinden çıkan kod ile Razer'ın sitesinden indirdiğiniz yazımı aktifleştirip kullanıyorsunuz.

THX Spatial ayrıyeten aldığınız oyunlara hazır halde ve kendinizin özelleştirebildiği ekolayzer ayarları sağlayan 7.1'i de daha kaliteli veren bir yazılım. Fiyatı da bu kulaklığa sahip olduğunuz için 10 Dolar oluyor.
Süresini tam bilmiyorum ama verdikleri kod süreli. 14 gün veya 1 ay olması lazım. Sonrasında THX'i kullanabilmek için yine para ödemeniz gerekiyor.

Süresini tam bilmiyorum ama verdikleri kod süreli. 14 gün veya 1 ay olması lazım. Sonrasında THX'i kullanabilmek için yine para ödemeniz gerekiyor.
Evet THX için para ödemeniz gerekiyor fakat THX'i kullanmak zorunda değilsiniz. Sadece 7.1'i kullanmaya devam edebiliyorsunuz. İkisi farklı yazılımlar.

THX spiral sound yazılımından bahsediyor muhtemelen.

Cloud 2 alman bence biraz saçma olmuş.
Blackshark V2 varken bence alınmazdı ses kartı var ve Cloud 2'den daha iyi mikrofon çıkıyor yazılımı kaliteli vs. gibi bayağı artısı var.

Ses kartı yok ustam; direkt jak giriş blackshark 7.1 özelliği için ise ayrıdan program indirmek lazım Razer'in kısacası kendisinde de 7.1 yok 7.1 yazılımı kullanıyorsun
THX spiral sound yazılımından bahsediyor muhtemelen.

Cloud 2 alman bence biraz saçma olmuş.
Blackshark V2 varken bence alınmazdı ses kartı var ve Cloud 2'den daha iyi mikrofon çıkıyor yazılımı kaliteli vs. gibi bayağı artısı var.
ayrıca jak giriş olmasıda sorun biraz

Ses kartı yok ustam; direkt jak giriş blackshark 7.1 özelliği için ise ayrıdan program indirmek lazım Razer'in kısacası kendisinde de 7.1 yok 7.1 yazılımı kullanıyorsun.

Ayrıca jak giriş olmasıda sorun biraz.

Blackshark V2 diyorum.
V2 X değil, V2 X modelinde yok ses kartı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı