Hocam fiyatı iyi mi sizce sizede sorayım baska bi ayar yaptınız mi 7.1 dışındaTürkiye'ye geldiği günden beri kullanıyorum yaklaşık 3.yılına girecek. Çok memnunum.
Hocam fiyatı iyi mi sizce sizede sorayım baska bi ayar yaptınız mi 7.1 dışındaTürkiye'ye geldiği günden beri kullanıyorum yaklaşık 3.yılına girecek. Çok memnunum.
Hocam fiyatı iyi mi sizce size de sorayım baska bir ayar yaptınız mi 7.1 dışında.
Teşekkür ederim hocam7.1 ayarını kullanmıyorum direkt olarak anakartın kendi ayarlarıyla kullanıyorum. Neredeyse hiçbir kulaklık bana soracak olursan 7.1 işini beceremiyor sesleri boğuk yapıyor. Fiyatı iyi, 2-3 sene önce ben aldığımda 500TL civarındaydı. Şu an 1000 küsur olması çok çok iyi.
Merhaba,
Anakartim MSI B650 Gaming Plus, Razer v2X ile nasıl olur sizce ses kalitesi ve şu an 1290 TL gözüküyor, daha indirim beklemeli miyim alayım mı sizce? Kulaklığı kullanan kişiler yorumlayabilir mi?
Ben kullanıyorum özellikle 7.1 özelliği mükemmel. Alabiliyorsanız alın mikrofonu falan da gayet başarılı.Merhaba,
Anakartim MSI B650 Gaming Plus, Razer v2X ile nasıl olur sizce ses kalitesi ve şu an 1290 TL gözüküyor, daha indirim beklemeli miyim alayım mı sizce? Kulaklığı kullanan kişiler yorumlayabilir mi?
Hocam bunu gördüm bende ama çoğu kişiler nova 1 dense razeri tercih etmis etme sebeplerini anlamadım çok kullanıldığı için sanırım açıklayacak biri var mı bunuHocam 1299 TL'ye Arctis Nova 1 var kendim kullanıyorum Razer v2X ile arasında kalmıştım ikisini de test ettim mağazada nova 1'e karar verdim onu aldım 1 senedir kullanıyorum gayet güzel kulaklık Razer'da çok iyi model aklınızda bulunsun nova 1 de.
Teşekkür ederim sanırım alacağımBen kullanıyorum özellikle 7.1 özelliği mükemmel. Alabiliyorsanız alın mikrofonu falan da gayet başarılı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.