Elektronik Razer BlackShark v2X İtopya'da 1799,50TL

Hocam aslında Havit'in sesi daha iyi duruyor ama sponsorlu içerik olduğundan gerçek sesimi oynanmışmı bilinmez ama Razer da üzmez bence Razer da kötü durmuyor günlük konuşmaları işleri yeterli yapar mikrofonunu test etmedim Razer'ın daha akşam evde test ederim.

Haklsıınız hocam bir de siz test edip ufak bir incelemesini yazarsanız bende bir karar veririm.

Almak isteyen varsa alsın güzel kulaklık. Bende siyah olanı var daha pahalıya almıştım, bir tık üzdü şimdi bu fiyatı görünce sağlık olsun.

2 yıldır ürünü kullanmaktayım İtopya'dan 800TL'ye almıştım ve FPS oyunlarında acayip iyi performans veriyor uzaktaki adamların ayak seslerine kadar duyabiliyorum ve ses seviyesi kalitesi falan çok iyi tavsiye ederim ama sisteminizde iyi bir ses sürücüsü olmazsa tam performansını alamazsınız.

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum tavsiye ederim ancak sevmediğim bazı şeyler var:
Kablo kalitesi
Mikrofonun çıkarıp takma özelliğine sahip olmaması

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum tavsiye ederim ancak sevmediğim bazı şeyler var:
Kablo kalitesi
Mikrofonun çıkarıp takma özelliğine sahip olmaması
bu sorun bir tek bende yokmuş sevindim kablosu patır patır yarıldı heryeri yarılmış bir şekilde kullanıyorum

@Tuna1283 aldığım 300 liralık Rampage kulaklık bile örgü kablo kullanırken bu ürünün kablo kalitesi beni de üzdü.

Bu fiyata değmez bence, kampanya olarak 1300-1500 seviyesine gelse daha mantıklı olur.

Bu fiyata değmez bence, kampanya olarak 1300-1500 seviyesine gelse daha mantıklı olur.

Bu kulaklığı uzun zamandır araştırıyorum emsali fiyatlarının altında ihtiyacı olan bence kesin almalı güzel kulaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…