Elektronik Razer BlackShark v2X İtopya'da 1799,50TL

Hocam 2 dk'nı alacağım zaten mikrofon benim için önemli 4 videonun da dakikalarına ayarladım mikrofon da hangisi daha temiz ses veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam aslında Havit'in sesi daha iyi duruyor ama sponsorlu içerik olduğundan gerçek sesimi oynanmışmı bilinmez ama Razer da üzmez bence Razer da kötü durmuyor günlük konuşmaları işleri yeterli yapar mikrofonunu test etmedim Razer'ın daha akşam evde test ederim.

Hocam aslında Havit'in sesi daha iyi duruyor ama sponsorlu içerik olduğundan gerçek sesimi oynanmışmı bilinmez ama Razer da üzmez bence Razer da kötü durmuyor günlük konuşmaları işleri yeterli yapar mikrofonunu test etmedim Razer'ın daha akşam evde test ederim.

Haklsıınız hocam bir de siz test edip ufak bir incelemesini yazarsanız bende bir karar veririm.

Almak isteyen varsa alsın güzel kulaklık. Bende siyah olanı var daha pahalıya almıştım, bir tık üzdü şimdi bu fiyatı görünce sağlık olsun.

2 yıldır ürünü kullanmaktayım İtopya'dan 800TL'ye almıştım ve FPS oyunlarında acayip iyi performans veriyor uzaktaki adamların ayak seslerine kadar duyabiliyorum ve ses seviyesi kalitesi falan çok iyi tavsiye ederim ama sisteminizde iyi bir ses sürücüsü olmazsa tam performansını alamazsınız.

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum tavsiye ederim ancak sevmediğim bazı şeyler var:
Kablo kalitesi
Mikrofonun çıkarıp takma özelliğine sahip olmaması

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı