Razer BlackShark v2X mi SS Nova 1 mi?

Bütçe
2100

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Hangisini seçmeliyim?
Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz istediğim özellikleride yazıyorum.
Şimdi uzun kullanımda ağrıtmayacak güzel mikrofonlu terletince sorun çıkarmayacak pedi sorunlu olmayan bir kulaklık var mı? FPS oyuncusuyum, ses kasmam lazım. Kablolu ve beyaz olursa daha iyi olur uzun kullanımda ağrıtmayan güzel ses kasabileceğim güzel mikrofonlu.

SS Nova 1 rahatlık olarak çok daha iyi. Bugüne kadar kullandığım tüm markalar arasında SteelSeries kadar rahat olan marka görmedim. Ses kalitesi olarak da aralarında çok fark olmasa da SteelSeries ayriyetten de bazı alanlarda daha iyi. Bunun dışında terletince sorun çıkarmayı geçtim terletmez bile emin olabilirsiniz.

SS Nova 1 rahatlık olarak çok daha iyi. Bugüne kadar kullandığım tüm markalar arasında SteelSeries kadar rahat olan marka görmedim. Ses kalitesi olarak da aralarında çok fark olmasa da SteelSeries ayrıyeten de bazı alanlarda daha iyi. Bunun dışında terletince sorun çıkarmayı geçtim terletmez bile emin olabilirsiniz.

Nova 1 alacağım o zaman.

Nova 1 mi bunlardan biri mi özelliklere uyması lazım ona göre bakarsanız.

HS75'in ses kalitesi ve mikrofon kalitesi daha iyi.
Opus X beyaz kriteriniz için önerdiğim bir model. Ortalama bir modeldir.
C Core Full paket bir kulaklık ama HS75'i daha önünde görüyorum ben.

HS75'in ses kalitesi ve mikrofon kalitesi daha iyi.
Opus X beyaz kriteriniz için önerdiğim bir model. Ortalama bir modeldir.
C Core Full paket bir kulaklık ama HS75'i daha önünde görüyorum ben.

Nova 1 BlackShark v2X ve sizin attıklarınız arasında en iyisi HS75 SE onu alırım teşekkürler.

Nova 1 BlackShark v2X ve sizin attıklarınız arasında en iyisi HS75 SE onu alırım teşekkürler.
Corsair almayın. Bomboş kulaklık ve marka. corsair virtuoso dışında ne varsa kullandım denedim. Böyle bir fiyata bırak wireless'ı kablolu modeller bile başlangıç seviyesi oluyor zaten basit mantık. Amacın aynı zamanda ses kalitesi ise zaten bu fiyat aralığında kablosuz almayı unutun hocam.

Corsair almayın. Bomboş kulaklık ve marka. Corsair Virtuoso dışında ne varsa kullandım denedim. Böyle bir fiyata bırak Wireless'ı kablolu modeller bile başlangıç seviyesi oluyor zaten basit mantık. Amacın aynı zamanda ses kalitesi ise zaten bu fiyat aralığında kablosuz almayı unutun hocam.

O zaman beyaz kablolu güzel ses kasabileceğim bir şey istiyordum Razer ve SS arasında en iyisi SS ise onu mu alayım diyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı