Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 9 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar daha yeni aldım. 3.5m jak girişli, çok az ses veriyor karşıya. Ses efektlerinden yükselttiğimde de kesintili vermeye başlıyor. Neden acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2024
Arkadaşlar daha yeni aldım. 3.5m jak girişli, çok az ses veriyor karşıya. Ses efektlerinden yükselttiğimde de kesintili vermeye başlıyor. Neden acaba?
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.601 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 9 Şubat 2024 #2 Sürücülerini yüklediniz mi Razer'in? Artı 0 Eksi
KS KS Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 9 Şubat 2024 #3 eyupensar98 dedi: Sürücülerini yüklediniz mi Razer'in? Genişletmek için tıkla... 7.1 diyorsanız yükledim başka varsa gönderirseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Sürücülerini yüklediniz mi Razer'in? Genişletmek için tıkla... 7.1 diyorsanız yükledim başka varsa gönderirseniz sevinirim.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.601 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 9 Şubat 2024 #4 Pentagon dedi: 7.1 diyorsanız yükledim başka varsa gönderirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Razer Support English olanı bir deneyin hocam. Artı 0 Eksi
Pentagon dedi: 7.1 diyorsanız yükledim başka varsa gönderirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Razer Support English olanı bir deneyin hocam.
KS KS Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 9 Şubat 2024 #5 eyupensar98 dedi: Razer Support English olanı bir deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... PDF açılıyor neden acaba indire bastığımda. Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Razer Support English olanı bir deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... PDF açılıyor neden acaba indire bastığımda.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.601 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 9 Şubat 2024 #6 Yanlış linki atmışım hocam... Razer Synapse 3 - Cloud-Based Hardware Configuration Tool | Razer United States | Razer United States bu mevcut mu sistemde? Artı 0 Eksi
Yanlış linki atmışım hocam... Razer Synapse 3 - Cloud-Based Hardware Configuration Tool | Razer United States | Razer United States bu mevcut mu sistemde?
KS KS Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 9 Şubat 2024 #7 eyupensar98 dedi: Yanlış linki atmışım hocam... Razer Synapse 3 - Cloud-Based Hardware Configuration Tool | Razer United States | Razer United States bu mevcut mu sistemde? Genişletmek için tıkla... Evet indirdim bunu fakat ne yapacağımı anlamadım. Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Yanlış linki atmışım hocam... Razer Synapse 3 - Cloud-Based Hardware Configuration Tool | Razer United States | Razer United States bu mevcut mu sistemde? Genişletmek için tıkla... Evet indirdim bunu fakat ne yapacağımı anlamadım.