Razer BlackShark v2X ses problemi nasıl çözülür?

JnW321

Picopat
Daha fazla  
Dün İtopya'dan sırf CS2 oynayabilmek için almıştım. Ama ses inanılmaz boğuk ve az geliyor. Videolarda falan sesi arttırarak çözülse de CS de inanılmaz şekilde problem çıkarıyor. Ses kasmak çok zor ve silah sesleri çok kötü. İnternetten bakmamın üzerine birkaç uygulamadan EQ ayarı denedim. Birazcık iyileşse de hala iyi değil. Ne yapabilirim yardım edebilri misiniz? (ses kartı anakartın Gigabyte B450M S2H)

Dün İtopya'dan sırf CS2 oynayabilmek için almıştım. Ama ses inanılmaz boğuk ve az geliyor. Videolarda falan sesi arttırarak çözülse de CS de inanılmaz şekilde problem çıkarıyor. Ses kasmak çok zor ve silah sesleri çok kötü. İnternetten bakmamın üzerine birkaç uygulamadan EQ ayarı denedim. Birazcık iyileşse de hala iyi değil. Ne yapabilirim yardım edebilri misiniz? (ses kartı anakartın Gigabyte B450M S2H)

Hocam siz çözüm bulabildiniz mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.

Hocam siz çözüm bulabildiniz mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.

Çok geç görmüşüm artık muhtemelen yardımcı olamam ama. Ben bütün anakart ve ses driverlarini güncelleyince sorun ortadan kalktı. Bence yine cok iyi degil ses ama artık rahatça CS'de ses kasabilecek seviyede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı