Razer BlackShark V2X ses seviyesi çok düşük

proflie

Megapat
Daha fazla  
Anakart MSI A520M-A Pro ve henüz aktivasyon kodu ile 7.1 özelliğini aktifleştirmedim. Bundan dolayı mı ses seviyesi düşük? Bırakın ses kasmayı oyundan ses gelmiyor. Çok düşük seviyede şeyler duyuyorum.

Anakart MSI A520M-A Pro ve henüz aktivasyon kodu ile 7.1 özelliğini aktifleştirmedim. Bundan dolayı mı ses seviyesi düşük? Bırakın ses kasmayı oyundan ses gelmiyor. Çok düşük seviyede şeyler duyuyorum.

Kulaklığın sol tarafında ses kısma açma tekerleği var. Orayı çevirmeyi denediniz mi?

Seai aç. Hem Windows üzerinden hem de kulaklıktaki tekerlekten.
Dediğini yaptım ses biraz daha yükseldi ama oyunda deneme şansım olmadı bu arada 7.1 aktivasyon kodu ile uygulamayı aktifleştirsem iade ederken sorun olurmu?
Kulaklığın sol tarafında ses kısma açma tekerleği var. Orayı çevirmeyi denediniz mi?
Teşekkür ederim ses biraz daha yükseldi 7.1 yazılımı ile daha da artacağını düşünüyorum ama kutudan çıkan qr kod ile aktivasyon yaparsam ve sesten istediğim performansı alamazsam iade şansım bitermi?

Sanmıyorum. Fakat bir işe yaramıyor o uygulama. Kulaklığı 2 seneyi aşkın kullandım.
Denedim bi oyunda ses ayarlarında %150- %200 e çekince baya artıyo ses rahatsız edicek seviyede ama oyunun default ayarları %100 de biraz yetersiz gibi tiz değil ama sessiz mekanlarda ses kasmak için yeterli değil diğer oyunlarda sıkıntı çıkarmı acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı