denedim onları işe yaramıyor maalesefBende de böyle bir sorun vardı Realtek Audi Console'dan mikrofona girip akustik eko iptali ve gürültü tutma seçeneklerini tikledim ve sorunum düzeldi.
İzlediğim şeyin sesini kısacaksam neden 1000TL para verdim?
Hocam o zaman da karşı tarafa sesim az gidiyor ve hala hafifte olsa yankı yapıyor. Amazon.com.tr bu ses kartı sorunumu çözer mi sizce?
1000 küsur TL para veriyoruz üstüne rezil oluyoruz. Gerçekten güvendiğimiz markalar bile böyle rezil kulaklık nasıl üretiyor anlamıyorum. Hangi marka kulaklık alacağız biz.
Orası öyle de işte. Jack girişinden kaynaklı olduğunu söylüyorsunuz o zaman bu ses kartı olayı çözer olayı. Ses kartı yorumlarını okuyorum başka kulaklık sorunlarını çözenler varKusura bakmayın ancak 1000₺ günümüzde hiçbir şey...
Olay marka da değil genel olarak jaklı ürünler karşıya ses yollama sorunu var. Çözümü de ses kısmanktan geçiyor maalesef.
VoiceMeeter üzerinden ayar yaparım denirse o da bir çözüm olabiliyor ancak çoğu kişi uğraşmak istemiyor.
Hocam bunu denedim fakat bu ikisini açınca mikrofon kalitesi bozuluyor + olarak yankı devam ediyor.@yiitttt @sxn
BlackShark V2X kullanıyorum. Sorunun çözümü konumda mevcuttur. Yankı sorunu yaşamışlığım var.
Çözüm: Discord, her sesin yankı yapması ve karşı tarafa gitmesi
Saatlerdir arıyorum. Ses sürücülerini vs. her şeyi tekrar kurdum bir fayda etmedi. En sonunda konsoldan mikrofon ile ilgili bu tikleri aktifleştirdim ve sorun çözüldü. Başına gelen arkadaşlar önce bunu denesin.www.technopat.net
Orası öyle de işte. Jack girişinden kaynaklı olduğunu söylüyorsunuz o zaman bu ses kartı olayı çözer olayı. Ses kartı yorumlarını okuyorum başka kulaklık sorunlarını çözenler var.
Hocam bunu denedim fakat bu ikisini açınca mikrofon kalitesi bozuluyor artı olarak yankı devam ediyor.
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B...1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1&tag=technopattr-21 buna ne dersiniz hocam ?Mik ve ses kablolarını ayrı ayrı takınca sorun oluyor mu? Krisp açıktır herhalde. Ses sürücülerini silip kurar mısın?
PRIME B450M-K II
M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakartwww.asus.com
Attığım ayarları da kontrol panelinden yapıp tekrar dene.
En kötü bir tane ses kartı al. Öyle dene.
ALC4030 var.VegGieg USB Harici Ses Kartı Adaptörü 3.5mm Kulaklık ve Mikrofon Girişli
VegGieg USB Harici Ses Kartı Adaptörü 3.5mm Kulaklık ve Mikrofon Girişliwww.teknostore.com
Bir de hocam bu attığınız ses kartı tek girişli bu kulaklığından tek girişi var. Ayrıca uzatma kablosuda var 2 jackli yapan. Kulaklığın tek jackli kablosu bu attığınız ses kartıyla uyumludur dimi ? hiç ses kartı kullanmadım o yüzden bilmiyorumMik ve ses kablolarını ayrı ayrı takınca sorun oluyor mu? Krisp açıktır herhalde. Ses sürücülerini silip kurar mısın?
PRIME B450M-K II
M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakartwww.asus.com
Attığım ayarları da kontrol panelinden yapıp tekrar dene.
En kötü bir tane ses kartı al. Öyle dene.
ALC4030 var.VegGieg USB Harici Ses Kartı Adaptörü 3.5mm Kulaklık ve Mikrofon Girişli
VegGieg USB Harici Ses Kartı Adaptörü 3.5mm Kulaklık ve Mikrofon Girişliwww.teknostore.com