Razer BlackShark v2X sesli konuşmada yankı yapıyor

İzlediğim şeyin sesini kısacaksam neden 1000TL para verdim?

Vermeseydin o zaman ne diyeyim ben şimdi sana onu da neden ben oyuncu kulaklığı aldım diye sorgula. Oyuncu kulaklığı oyuncu kulaklığı diyorsunuz buyurun oyuncu kulaklığı. 3,5mm girişli oyuncu kulaklıklarının %90'ında böyle bir problem var.

Sana masrafsız olan çözümü söylüyorum.

Yapabiliyorsan VoiceMeeter üzerinden filtreleme ve ayar da çekebilirsin.

Hocam o zaman da karşı tarafa sesim az gidiyor ve hala hafifte olsa yankı yapıyor. Amazon.com.tr bu ses kartı sorunumu çözer mi sizce?

İşini görür büyük ihtimalle

Karşı tarafa az gidebilir Discord üzerinden sesini arttırsınlar yapabilecek başka bir şey yok. Yapabilirim dersen VoiceMeeter üzerinden ayar çekmeyi dene.

Pot üzerinden kulaklığın sesini kısmak ta bir çözümdür.

1000 küsür tl para veriyoruz üstüne rezil oluyoruz. Gerçekten güvendiğimiz markalar bile böyle rezil kulaklık nasıl üretiyor anlamıyorum. Hangi marka kulaklık alıcaz biz.

1000 küsur TL para veriyoruz üstüne rezil oluyoruz. Gerçekten güvendiğimiz markalar bile böyle rezil kulaklık nasıl üretiyor anlamıyorum. Hangi marka kulaklık alacağız biz.

Kusura bakmayın ancak 1000₺ günümüzde hiçbir şey...

Olay marka da değil genel olarak jaklı ürünler karşıya ses yollama sorunu var. Çözümü de ses kısmanktan geçiyor maalesef.

VoiceMeeter üzerinden ayar yaparım denirse o da bir çözüm olabiliyor ancak çoğu kişi uğraşmak istemiyor.

Kusura bakmayın ancak 1000₺ günümüzde hiçbir şey...

Olay marka da değil genel olarak jaklı ürünler karşıya ses yollama sorunu var. Çözümü de ses kısmanktan geçiyor maalesef.

VoiceMeeter üzerinden ayar yaparım denirse o da bir çözüm olabiliyor ancak çoğu kişi uğraşmak istemiyor.
Orası öyle de işte. Jack girişinden kaynaklı olduğunu söylüyorsunuz o zaman bu ses kartı olayı çözer olayı. Ses kartı yorumlarını okuyorum başka kulaklık sorunlarını çözenler var

@yiitttt @sxn

BlackShark V2X kullanıyorum. Sorunun çözümü konumda mevcuttur. Yankı sorunu yaşamışlığım var.

@yiitttt @sxn

BlackShark V2X kullanıyorum. Sorunun çözümü konumda mevcuttur. Yankı sorunu yaşamışlığım var.

Hocam bunu denedim fakat bu ikisini açınca mikrofon kalitesi bozuluyor + olarak yankı devam ediyor.

Orası öyle de işte. Jack girişinden kaynaklı olduğunu söylüyorsunuz o zaman bu ses kartı olayı çözer olayı. Ses kartı yorumlarını okuyorum başka kulaklık sorunlarını çözenler var.

Benim gördüğüm üç boğumlu jak girişine sahip olan ürünlerde var bu sorun özellikle.

Çıkışından ses ve mikrofonu ayrık olan modellerde böyle problemler bulunmamaktaydı.

Hocam bunu denedim fakat bu ikisini açınca mikrofon kalitesi bozuluyor artı olarak yankı devam ediyor.

Mik ve ses kablolarını ayrı ayrı takınca sorun oluyor mu? Krisp açıktır herhalde. Ses sürücülerini silip kurar mısın?

Attığım ayarları da kontrol panelinden yapıp tekrar dene.

En kötü bir tane ses kartı al. Öyle dene.

ALC4030 var.

Mik ve ses kablolarını ayrı ayrı takınca sorun oluyor mu? Krisp açıktır herhalde. Ses sürücülerini silip kurar mısın?

ALC4030 var.
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B...1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1&tag=technopattr-21 buna ne dersiniz hocam ?

ALC4030 var.
Bir de hocam bu attığınız ses kartı tek girişli bu kulaklığından tek girişi var. Ayrıca uzatma kablosuda var 2 jackli yapan. Kulaklığın tek jackli kablosu bu attığınız ses kartıyla uyumludur dimi ? hiç ses kartı kullanmadım o yüzden bilmiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı