Anakartın giriş seviyesi ise V2X alma V2 al, Giriş seviyesi anakart ile V2X alacaksan Cloud Core daha iyi bir tercih.İkisi arasında kaldım. Oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Benim için bass ve ayak sesi önemli, sizce hangisi?
İkisi arasında kaldım. Oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Benim için bass ve ayak sesi önemli, sizce hangisi?
Ben yaklaşık 1 yıldır v2X kuıllanıyorum ve fazlasıyla memnumum birsorun varsa sorabilirsin.
Anakartın giriş seviyesi ise V2X alma V2 al, Giriş seviyesi anakart ile V2X alacaksan Cloud Core daha iyi bir tercih.
Ben yaklaşık 1 yıldır v2X kuıllanıyorum ve fazlasıyla memnumum birsorun varsa sorabilirsin
Hocam ses kartı var anakartı kullanmıyorumAnakartın giriş seviyesi ise V2X alma V2 al, Giriş seviyesi anakart ile V2X alacaksan Cloud Core daha iyi bir tercih.
Her anakartın ses yongası var ama önemli olan giriş seviyesi olup olmaması, şuan ki seçeneğiniz cloud core gibi gözüküyor. Ancak bütçeyi arttırabilirseniz CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYABende de v2X vardı iade ettim ses tekerleğinde sorun vardı şimdi de genemi v2X alsam yoksa Cloud Core mi alsam kararsız kaldım.
Hocam ses kartı var anakartı kullanmıyorum
Her anakartın ses yongası var ama önemli olan giriş seviyesi olup olmaması, şu anki seçeneğiniz Cloud Core gibi gözüküyor. Ancak bütçeyi arttırabilirseniz CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
Bir bilgim yok.Anladım hocam peki Cloud Core mikrofonuv2xden iyi midir ses kaliteside.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.