MajeurDeLa
Hectopat
Daha fazla
Merhaba Technopat'lı. Sana yaşadıklarımı ve Razer ithalatçısı ile olan kavgamı anlatmak istiyorum ve senin düşünceni ve tavsiyeni dinlemek istiyorum.
Öncelikle ben bilgisayar alırken kulaklık olarak aşağıya bıraktığıma çok benzeyen belki de odur her şeyi renkleri olsun benzeyen bir Rampage marka kulaklık koyacağım. rampage marka kulaklık bu olması lazım emin değilim. Her neyse ben bilgisayara aldığım bu kulaklık zamanında 300-350 gibi bir fiyata Vatan'dan aldım. Çok memnun kaldım. (korona donemi tam tarihi hatırlamıyorum) ve kulaklık aldığımdan beri ilk defa bozulmuştu. Onda da benim hatam kabloları kemirdim diye
her neyse fakat 6 şubat depremi sebebiyle kulaklık kullanılamayacak hale geldi. Yakın tarihlerde tekrar hataya geldim ve bilgsyarı kurdum ve elimde yüklü miktar para olduğu için daha kaliteli kulaklık aradım ve bana Black shark v2X önerildi fiyatı 1500-2000 civarı olan kulaklığa biraz daha ekleyerek Razer bundle set aldım elimde geçince çok büyük bir heyecanla kutusundan çıkardım ve bir denemek istedim. Sesini fullememe rağmen çok az geliyordu ki ben Rampage'den alıştığım kadarıyla önceki kulaklığın %30a alında yetiyorken bu kulaklıkta her yerden fulleyip bir de üstüne ses yükseltici uazntı kullanmama rağmen anca yetiyor. Bazı şarkılarda az kalıyordu. Bunu fark edince ilk başta kaçma olup olmadığından şüphelendim fakat satıcıya kadar sordum her şeyini taradım fakat bir sorun yok orijinaldi. Sonra bunu Technopat'ta sordum driverların güncel olup olmadığını sordular. Evet güncel değildi. Her şeyi güncelledim fakat o da nafile. Sonra kulaklıktan memnun olmayarak satıcıya iade ya da değişim olup olmadığı sordum fakat açıldığı için ne iade ne de değişim olmayacağını söyledi bende sinirlenerek iade istediğimi zorladım oda nafile tekrar Technopat'a gittim orada da açıldığı için iade hakkımın kalmadığınıda öğrenince kötü bir yorum yaptım ve satıcıdan çok olumsuz bir yanıt aldım en sonunda kulaklığa alışmaya karar verdim ve burada sinirimi en çok bozan şeyin 150 lira verip çakma bir Çin malı kulak içi kulaklık nasıl oluyorda Razer'den daha yüksek ses kalitesi verebiliyor burada sorun bendemi kulaklıktamı satıcıdamı ya da bu durumda olsanız ne yaparsınız kulaklığı alalı 1 aydan uzun vakit oldu ekim başı olması lazım alalı. Bu durumda ne yapardınız? Beni de aydınlatabilir misiniz? Bütün yorumları okuyacağım ve elimden geldiğince cevaplayacağım.
Öncelikle ben bilgisayar alırken kulaklık olarak aşağıya bıraktığıma çok benzeyen belki de odur her şeyi renkleri olsun benzeyen bir Rampage marka kulaklık koyacağım. rampage marka kulaklık bu olması lazım emin değilim. Her neyse ben bilgisayara aldığım bu kulaklık zamanında 300-350 gibi bir fiyata Vatan'dan aldım. Çok memnun kaldım. (korona donemi tam tarihi hatırlamıyorum) ve kulaklık aldığımdan beri ilk defa bozulmuştu. Onda da benim hatam kabloları kemirdim diye