Razer Blackshark V2X vs Razer Kraken X 7.1

Her ürünü tek bir yerde bu kadar çok insan gömmüyor hocam. Üstelik genellikle ürün hakkındaki pozitif yorumlar 400 lira iken alanlardan. Yeni yorumlar gömüyor.
Adamlar 500 liralık üründen 2000 liralık ürün performansı bekliyor da ondan.

Çoğu insan da X olmayan modelini aldığını sanarak alıyor bir de bu ürünü çok denk geldim e bu jak girişli USB'si nerede bunun, gelmedi diye kötü yorum yapanı

Ne demek umarım yardımcı olabilmişimdir, bir de bildiğim kadarıyla X modeline de sonradan ses kartı alıp takıyorlar ve canavar gibi kullanıyorlar.

Ses kartı şu USB'li jak girişili küçük bir şey değil mi?

500 liralık üründen 200 liralık performans aldığım için şimdi anladım. Teşekkürler.
Kulaklıktan memnun kalmadınız sanırsam. Yapabileceğim bir şey yok bu duruma. Kulaklık nesnel bir şey değildir, özneldir.

Kulaklıktan memnun kalmadınız sanırsam. Yapabileceğim bir şey yok bu duruma. Kulaklık nesnel bir şey değildir, özneldir.
Hayır olay o değil, anakartım kulaklığı besleyemiyor. Omen 15'deki anakart nasıl bir kulaklığı besleyemez anlamıyorum... Bu kısımda bir öznellik içermiyor. Gerçekten rahat, ama ses kalitesi kötü olunca kulaklık şapkaya dönüşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı