Razer BlackShark V2X vs V2

Erenqzs

Centipat
Katılım
28 Haziran 2022
Mesajlar
208
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, uzun zamandır kulaklık arayışı içindeyim. Bütçem 1000TL civarındaydı. Bu bütçeye göre en iyi kulaklık Razer BlackShark V2X. Blackshark V2 modeli ile arasında neredeyse 1000TL fark var. Para biriktirip V2 modelini almak mantıklı mı? Aradaki 1000TL farka değer mi?
 
Merhaba, uzun zamandır kulaklık arayışı içindeyim. Bütçem 1000TL civarındaydı. Bu bütçeye göre en iyi kulaklık Razer BlackShark v2X. BlackShark V2 modeli ile arasında neredeyse 1000TL fark var. Para biriktirip V2 modelini almak mantıklı mı? Aradaki 1000TL farka değer mi?

V2 ses kartlı modeli ve ses kartı Cloud 2'nin ses kartıdnan kat kat daha iyi ve v2X e gore mıkrofonu cıkıyor kulak pedleri kaliteli deri değil bende v2X kullanıyorum sorun varsa sorabılırsın.
 
V2 ses kartlı modeli ve ses kartı Cloud 2'nin ses kartıdnan kat kat daha iyi ve v2X e gore mıkrofonu cıkıyor kulak pedleri kaliteli deri değil bende v2X kullanıyorum sorun varsa sorabılırsın.

Hocam kulaklıktan memnun musunuz? Ve şu "Sanal 7.1" özelliğini anlatabilir misiniz?
 
Razer'ın X harfini koyduğu modeller genelde bütçe modelleri oluyor. BlackShark V2 X'in Synapse desteği olmadığını da hatırlatmak isterim. Eğer yazılım desteği benim için önemli diyorsanız X tercihiniz olmamalıdır.

Bu konulara da bir göz atın derim:

 
Hocam kulaklıktan memnun musunuz? Ve şu "sanal 7.1" özelliğini anlatabilir misiniz?

Kulaklık gayet güzel kulak pedleride çıkıyor ama kutudan yedek pedler çıkmıyor kulağı terletmiyor çünkü kulağa deyen kısım deri değil başka bir malzeme mikrofon kalitesine laf yok zaten gayet güzel bir mikrofonu var ses kaliteside iyi fakat anakatınızdaki ses kartında göre farklı performans alırsınız ses kartı alırım derseniz kulaklık çok üst düzeye çıkar cretive ses karti öneririm bu ses kartının hem driveri var hem de stüdyo kulaklıklarını besliyebiliyor ses kartının driveri Razer 7.1 Surround sound driverinden kat kat daha iyi 7.1 desteği veriyor gerçek 7.1 kalitesinde ama Razer'in kendi yaptığı 7.1 driveride gayet iyi.
 
Anakatınızdaki ses kartında göre farklı performans alırsınız ses kartı alırım derseniz kulaklık çok üst düzeye çıkar cretive ses karti öneririm bu ses kartının hem driveri var hem de stüdyo kulaklıklarını besliyebiliyor ses kartının driveri Razer 7.1 Surround sound driverinden kat kat daha iyi 7.1 desteği veriyor gerçek 7.1 kalitesinde ama Razer'in kendi yaptığı 7.1 driveride gayet iyi.

Ben laptop kullanıyorum da ses kartımı nasıl öğrenebilirim?
Laptop modelim Lenovo Ideapad Gaming 3 82K200T4TX.
 
Değer kesinlikle.
Cloud 2 çöpünü asla önermem.
V2 modelini kullanıyorum V2 X modelini de kullandım ses kasmak aralarında katlar var diyebilirim ses kalitesi çok iyi.
Oyunlarda THX müzik dinlerden Dolby Atmos kullanıyorum çok memnunum.
6-7 saat çıkarmadan kullanabilirsin rahatsız etmiyor ve dışarıdaki sesi bayağı kesiyor.
Dışarı sesi %100 yapsan bile çok az veriyor.
%70'lerde kullanırsan ki ben tavsiye etmem uzun vadede kulaklarına zarar verir ama dışarı gram ses vermiyor.
 

Geri
Yukarı