Razer BlackShark V2X'in 2200 TL olması normal mi?

Ben onerilip onerilmemesine bakmam. Testlerine bakarim, mikrofon kalitesi de oyun performansi da kotu.

Bu BlackShark serisinde eli yuzu duzgun uc kulaklik var. BlackShark V2 PRO 2023 modeli, BlackShark V2 SE ve BlackShark V2.

Mikrofon kaliteli bu arada hocam. Overpriced olduğu gerçek ama Discord'da konuşulacaksa sesi aşırı temiz veriyor. Şaşırmıştım arkadaşımın sesi öyle gelince. Diğer türlü haklısınız.

Mikrofon kaliteli bu arada hocam. Overpriced olduğu gerçek ama Discord'da konuşulacaksa sesi aşırı temiz veriyor. Şaşırmıştım arkadaşımın sesi öyle gelince. Diğer türlü haklısınız.

Ben V2 X, V2 Pro ve Sharkoon ER40'in mikrofon kalitesini canli karsilastirdim, Razer kulakliklar Sharkoon'dan bariz gerideydi.

Ses net ama kalitesiz. Savunulacak bir tarafi yok benim icin, zaten son zamanlarda da bayagi zamlanarak almaya degmeyecek bir kulaklik oldu. 2 bin liraya kafa tutuyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…