Razer BlackShark V3 HyperSpeed vs HyperX Cloud 3S Wireless

Bütçe
5000-8000
Cloud 3 s derim.

Hoca sende ne dediğinden haberin yok vallahi. Bir konuda V3 alırdım diyorsun bir konuda Cloud 3S derim diyorsun. Bu uyuşmazlığı sebebini belirtti arkadaşlar seni dikkate alırken ona gore hareket etsinler..

Dosya Ekleri

• xxlarge.jpeg
    xxlarge.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 6
Hoca sende ne dediğinden haberin yok vallahi. Bir konuda V3 alırdım diyorsun bir konuda Cloud 3S derim diyorsun. Bu uyuşmazlığı sebebini belirtti arkadaşlar seni dikkate alırken ona gore hareket etsinler.

V3 indirimde idi?

Eki Görüntüle 2670061

Aralarında 300 TL fark varken V3 tercih edilirdi. Şimdi bariz fiyat farkı var. Konuyu okuyabilirsiniz.

5700e ne zaman düşmüş bilgin var mı? 900TL farka sadece 32KHz mikrofonu değer v3'ün çünkü.
1772567623154.png
1772567665605.png

beyazı en dip 6000 görmüş. Piyasayı donanım kulvarında sıkça takip ediyorum 5700e özel bir magazada indirim olduysa gözümden kaçmış olabilir. Bu cihazın satış fiyatı 8k ancak etmez, edecegi max miktar 6 bandı zaten. ancak bu bandı sonuna kadar hakettiğini söyleyebilirim.

V3 alabilecek bütçem de var ama v3'teki menteşe kalitesi beni şüphelendirdi.

Hocam uzun süredir BlackShark serisi cihaz kullanıyorum.
Arada birçok farklı bilinen kulaklıgı deneyimleme fırsatım oldu.
Hor kullanmadığın taktirde, menteşe konusunda asıl mimli olan V2 serisi kulaklığı bile 2 3 yılda ben menteşesini kıramadım.
Ancak bu demek değildir ki sağlam.
Bu serinin en zayıf halkası menteşe kısmı. V3 Pro'da iyice toparlamışlar 90 derece dönüş vs eklenmiş sağlamlık artmış, ancak standart v3'te v2'lere göre menteşe açısından daha sağlam duruyor. Sorun yaşatacağını sanmıyorum.
Onun haricinde Cloud 3 ve S cihazlarının menteşe kısmı bariz daha sağlam BlackShark'lara nispeten. Menteşe malzeme kalitesi konusunda daha iyi Cloud 3-sler.
Ancak tercihinde özellikle mikrofona önem veriyorsan v3'ü seçmemen için büyük bir sebep değil menteşe buna emin olabilirsin.
Ben senin yerinde olsam (vaktim olsa şayet önce Cloud 3S alır denerım 2 gün kadar. Baktım içime sinmedi Amazon'dan V3 alırım. Ki önce v3'ü alman tavsiyem. Çünkü Amazon'da Cloud 3S 5999 şu an. Hepsiburada'da 5499TL.(burada iaden 14 gün.)
Amazon'un 30 günlük koşulsuz şartsız iadesini kullanırdım.
Günün sonunda hangisi içine siniyorsa onda kalırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı