Selamlar arkadaşlar,
Uzun süredir COUGAR Immersa Pro Ti kullanıyorum. Ses kalitesinden ve özellikle mikrofon kalitesinden çok memnunum ama iki ciddi sorun yaşıyorum:
Corsair Void RGB Elite Wireless: Arkadaşım kullanıyor, yakından gördüm. Ses kalitesi hoş ama pil ömrü çok az, her gece şarja takmak zorunda kalıyor arkadaşım.
Logitech G733 Lightspeed: Güncelliğini yitirdiğini düşünüyorum, daha iyi alternatifler mevcut.
Asus ROG Pelta Wireless: Öneren olacaksa rica ediyorum önermeyin, asus ürünlerine alerjim var artık, o kadar sorun çıktı ki ne aldıysam.
HyperX Cloud III S Wireless: İncelemeleri gördüm ama mikrofon kalitesinden hoşlanmadım. HyperX'lerden genel olarak memnun kalmamıştım geçmişte de.
Razer BlackShark V2 Pro Wireless: V3'e göre daha pahalı ama THX Spatial Audio ve Footstep Enhancer yok.
Mikrofon önceliğimden dolayı G522 düşünüyorum, özellikle Blue VO!CE ilgimi çekiyor, arkadaşımdan görmüştüm. Ama yön tespiti konusunda V3'ün THX'inden dolayı G522 geride kalabilir mi diye tereddütüm var. Ayrıca pedler deri olmadığı için mevcut kulaklığımdaki gibi yankı sorunu yaşar mıyım emin değilim.
Şu anki kulaklığım omnidirectional mikrofon kullanıyor ve sesler inanılmaz temiz. V3'ün unidirectional mikrofonu konusunda endişelerim var, sanki sesim daha yapay daha robotik gidecekmiş gibi hissediyorum.
Sizin deneyimleriniz neler?
Aradaki fiyat farkına değer mi?
İkisini karşılaştıran veya kullanan var mı?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Uzun süredir COUGAR Immersa Pro Ti kullanıyorum. Ses kalitesinden ve özellikle mikrofon kalitesinden çok memnunum ama iki ciddi sorun yaşıyorum:
- Windows ses seviyesini biraz yükselttiğimde bile mikrofonumdan ses sekiyor. Kulaklığın yalıtımından kaynaklı sanırsam.
- Kulaklığın ses ayar tekerleğinde temassızlık var. Bazı pozisyonlarda ses sadece soldan geliyor, dengeli noktayı bulmak için on takla atıyorum.
Uzun araştırmalar sonucu elediğim bazı kulaklıklar:
ATK Neptune N9 Wireless: Quad-mode bağlantı ve fiyatı çok cazip ama bağımsız inceleme neredeyse yok, marka güvenilirliği belirsiz. Risk almak istemedim.Corsair Void RGB Elite Wireless: Arkadaşım kullanıyor, yakından gördüm. Ses kalitesi hoş ama pil ömrü çok az, her gece şarja takmak zorunda kalıyor arkadaşım.
Logitech G733 Lightspeed: Güncelliğini yitirdiğini düşünüyorum, daha iyi alternatifler mevcut.
Asus ROG Pelta Wireless: Öneren olacaksa rica ediyorum önermeyin, asus ürünlerine alerjim var artık, o kadar sorun çıktı ki ne aldıysam.
HyperX Cloud III S Wireless: İncelemeleri gördüm ama mikrofon kalitesinden hoşlanmadım. HyperX'lerden genel olarak memnun kalmamıştım geçmişte de.
Razer BlackShark V2 Pro Wireless: V3'e göre daha pahalı ama THX Spatial Audio ve Footstep Enhancer yok.
Arada kaldığım iki seçenek:
Razer BlackShark V3 Wireless (6200 ₺)- 50mm TriForce Titanium Gen-2 sürücü
- THX Spatial Audio + Footstep Enhancer (Valorant, CS, PUBG için avantajlı gibi)
- 10ms low-latency
- Super Wideband 9.9mm mikrofon, Synapse Mic EQ
- 2.4GHz + BT eş zamanlı çift bağlantı
- 70 saat pil
- Dezavantaj: USB-A Şarj (USB-C olabilirdi)
- 40mm Pro-G sürücü, 24-bit ses işleme
- DTS Headphone:X spatial audio
- Full-band 48kHz omnidirectional mikrofon, Blue VO!CE
- Tri-mode bağlantı: Lightspeed + BT + USB-C
- 90 saat pil
- USB-C şarj
- Eksik: THX Spatial Audio yok, Footstep Enhancer yok, 40mm sürücü küçük
Mikrofon önceliğimden dolayı G522 düşünüyorum, özellikle Blue VO!CE ilgimi çekiyor, arkadaşımdan görmüştüm. Ama yön tespiti konusunda V3'ün THX'inden dolayı G522 geride kalabilir mi diye tereddütüm var. Ayrıca pedler deri olmadığı için mevcut kulaklığımdaki gibi yankı sorunu yaşar mıyım emin değilim.
Şu anki kulaklığım omnidirectional mikrofon kullanıyor ve sesler inanılmaz temiz. V3'ün unidirectional mikrofonu konusunda endişelerim var, sanki sesim daha yapay daha robotik gidecekmiş gibi hissediyorum.
Sizin deneyimleriniz neler?
Aradaki fiyat farkına değer mi?
İkisini karşılaştıran veya kullanan var mı?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.