HyperX CloudIII Wireless vs Logitech G PRO X 2 Lightspeed Wireless vs Razer BlackShark V2 Pro (2023)

Hocam size karşı garezim yok ben G PRO X2'yi boğuk sesi yüzünden beğenmedim mikrofonu da kötü daha iyi ayak sesi kastırabilir ama benim daha çok hoşuma gitti şu an C3'e geçtim eski kulaklık Razer'dan daha iyi mesela bu da benim hoşuma gitti çoğu kişi basları sönük demiş ama çok daha iyi hissettirdi tekniksel olarak değil hissiyat olarak yorum yapıyorum.
G pro x 2 için ince ayar çekmen lazım , sürücü olarak razer'dan daha üstün grafen denilen pahalı 1 şey kullanıyorlar. GHUB berbat 1 yazılım her gittikçede berbatlaşıyor yeni firmware uptade getirmişler kulaklığın ses kalitesinde kötü etkilenme olmuş, Auto EQ denilen bir site orayı başlangıç olarak kullanabilirsin, EQ olarak ise equalizer APO öneririm, tabiki ses kalitesi kablolu üst sgment studyo kulaklığı gibi gelmez oyuncu kulaklığı çünkü. Bu forumda her ürüne denemeden tavsiye ediliyor kulaklık konusunda yukarıda 2 tane bs v2 pro 2023 diyen arkadaslar kullanmamıs olduklarına aşırı eminim temiz ses kalitesi maalesefki ''kablosuz oyuncu'' kulaklıklarında bulunmuyor. Bir audeze maxwell var en iyisi oldugunu iddia eden onu denemedim ,

G PRO X 2 için ince ayar çekmen lazım, sürücü olarak Razer'dan daha üstün grafen denilen pahalı 1 şey kullanıyorlar. G HUB berbat 1 yazılım her gittikçede berbatlaşıyor yeni Firmware Update getirmişler kulaklığın ses kalitesinde kötü etkilenme olmuş, Auto EQ denilen bir site orayı başlangıç olarak kullanabilirsin, EQ olarak ise equalizer APO öneririm, tabii ki ses kalitesi kablolu üst sgment studyo kulaklığı gibi gelmez oyuncu kulaklığı çünkü. Bu forumda her ürüne denemeden tavsiye ediliyor kulaklık konusunda yukarıda 2 tane bs V2 Pro 2023 diyen arkadaşlar kullanmamıs olduklarına aşırı eminim temiz ses kalitesi maalesef ki "kablosuz oyuncu" kulaklıklarında bulunmuyor. Bir Audeze Maxwell var en iyisi oldugunu iddia eden onu denemedim,

Merhaba hocam bende Razer BlackShark V2 Pro 2023 ile SS Nova 7/nova 5 arasında kaldım.
Razer'ın fiyatı 7.5'a düşmüş fiyat olarak çok yakınlar şu an
Oyun için hangisini önerirsiniz
Nova'lar neodyum ve 360 uzamsal ses varmış çok fark ve etkisi oluyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı