Razer Blackwidov V3 Klavyeye ter kaçtı tuşlar basılı kaldı

furkijem58

Decapat
Katılım
19 Aralık 2021
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim ellerim normal derecede terlemiyor bu bir hastalık ellerim ve ayaklarım su gibi terliyor. Bu durumu 2 kez yaşadım klavyede 2 keresinde de sorunsuz çalışmaya devam etti ters yatırdığımda. Bu sefer yaklaşık 15 saat beklettim önceden sadece s tuşuna basıyordu sadece şimdi W, S, Q, 1, F1, Z ve alt tuşlarına basıyor backspace tuşuna basmıyor bildiklerim bu kadar. NVIDIA ekran kartı kullandığım için NVIDIA kartlarda ekran görüntüsü alma tuşu alt ve F1 olduğu için ekran görüntüsü spamı atıyor ne yapmalıyım? (Kurutma makinesının soğuk halde bir 5 dakika beklettim biraz da arkasına vurdum en son çoğu tuş sıkıntısız çalıştı ama alt, F1 tuşu ve back space nafile)
Kullandığım klavye Razer blackwidov v3.
 
Benim ellerim normal derecede terlemiyor bu bir hastalık ellerim ve ayaklarım su gibi terliyor. Bu durumu 2 kez yaşadım klavyede 2 keresinde de sorunsuz çalışmaya devam etti ters yatırdığımda. Bu sefer yaklaşık 15 saat beklettim önceden sadece s tuşuna basıyordu sadece şimdi W, S, Q, 1, F1, Z ve alt tuşlarına basıyor backspace tuşuna basmıyor bildiklerim bu kadar. NVIDIA ekran kartı kullandığım için NVIDIA kartlarda ekran görüntüsü alma tuşu alt ve F1 olduğu için ekran görüntüsü spamı atıyor ne yapmalıyım? (kurutma makinesının soğuk halde bir 5 dakika beklettim biraz da arkasına vurdum en son çoğu tuş sıkıntısız çalıştı ama alt, F1 tuşu ve back space nafile)
Kullandığım klavye Razer blackwidov v3.

WD 40 kullan.
 
Siktiktan sonra tuşlara arka arkaya bas, klavyeyle oyna salla hoplat, sen anladın işte.

Anladım deneyeceğim bi daha

Düzeldi ama arada bir yeniden Alt ve F1 tuşları sıkıntı yapıyor ne yapmalıyım 24 saat bekletmiştim dün biraz zaman geçtikten sonra geçer mi?

Düzeldi ama arada bir yeniden Alt ve F1 tuşları sıkıntı yapıyor ne yapmalıyım 24 saat bekletmiştim dün biraz zaman geçtikten sonra geçer mi?
 
Son düzenleme:
Dostum o bölge oksitlenme yapmış artık, bildiğin sıvı teması sonrası bozulmuş diyebiliriz. Buna senin çözüm üretmek gerekiyor. WD 40 hem temizlik görevi görür hem koruyucu bir tabaka oluşturur orada, onu kullanmaktan başka çaren yok. Belki Balata spreyi falanda deneyebilirsin. Oda direk temizleyicidir ve uçucudur. İlk onu sıkar kuruduktan sonra WD 40 uygulayabilirsin.
 
Dostum o bölge oksitlenme yapmış artık, bildiğin sıvı teması sonrası bozulmuş diyebiliriz. Buna senin çözüm üretmek gerekiyor. WD 40 hem temizlik görevi görür hem koruyucu bir tabaka oluşturur orada, onu kullanmaktan başka çaren yok. Belki Bala'ta spreyi falanda deneyebilirsin. Oda direk temizleyicidir ve uçucudur. İlk onu sıkar kuruduktan sonra WD 40 uygulayabilirsin.

Çözüldü günlerdir bir sıkıntı olur mu diye bekledim çok teşekkürler.
 

Geri
Yukarı