Razer Blackwidow Chroma Nasıldır?

Daha önce corsair k70 red switch kullanıyordum malezeme kalitesi felan çok iyiydi ama red swtichleri beğenmediğim için sattım birde rgb hep aklımda kalmıştı corsairin k70 rgb sini alayım dedim onlarda red blue olsa hiç düşünmeden alıcaktım ama yok geriye rgb bi razer kalıo yada corsair k70 in blue switch olanını alıcam sizce ne yapmalıyım


Sent from my iPad using Tapatalk
Bence o zaman Corsair Gaming K70 RGB Cherry MX Brown switchleri tercih etmelisiniz. :)))
 
Razer Blackwidow 2016 versiyonunda olan switchler kailh değil, Razerin kendi switchleridir. 2014 versiyonundakiler kailh switchlidir.
 
2016 razer klavyelerinde kailh switch kullanilmiyor razer kendi switchlerini uretiyor. Ben kullandim blackwidow chroma yi ve gayet kaliteli guzel bir klavye hatta bir kac haftaya razer blackwidow ultimate almayi planliyorum.
 
Razer bw chroma aldım gayet memnun kaldım aslında yadırgamamak lazım sesi ve hissi çok hoşuma gitti corsair malzeme kalitesi olarak daha üstün ama razerin switchlerini beğendim güzel.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı