Logitech G815 klavyeme su döktüğümde ışıklar düzensiz olarak yanıp sönmeye, renkler sapıtmaya, tuşlar kendiliğinden basmaya ve kendiğinden devredışı kalmaya başladı.
3 nesildir logitech klavye kullanıyordum. Öteki iki klavyeme de defalarca sıvı döktüm. İlk vakalarımda çok endişelenip klavyeyi hemen söküp suyun tahliye olmasını sağlayıp ardından da kurulayıp bir gün kadar bekletiyordum. Ancak bunu defalarca yaptığım için son dönemlerde klavyeyi dahi sökmeden ters çevirerek suyu döküp işime devam ediyordum. Ama bu klavyem diğerlerinden farklıydı. Üzerinde USB girişi vardı. Dolayısıyla entegre devreye su direkt girebiliyordu.
Klavyemde dediğim sorunları yaşayınca panikledim ve eski klavyelerde yaptığım uygulamaları yaptım. Kuruladım, iki gün kadar dikey konumda beklettim. Ve sonunda benim ışıkları sapıtan bütün tuşları basılı kalan ve ardından devredışı kalan klavyem sorunsuz çalışmaya devam etti. Bu olay 5-6 ay önce yaşandı ve klavyemi hala sıkıntısız kullanıyorum.
Klavyenize dökülmüş olan su tahliye olmamış olabilir ama öyle olsa benimki gibi bir takım sıkıntılar olurdu muhtemelen.