Razer Blackwidow Ultimate 2014 vs 2016

Razer Blackwidow Ultimate

• Oy verenlerin toplamı
    7

Ogzayvaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben klavye almak istiyorum fakat mekanik, çok ses çıkartan klavye istiyorum. Amazon'dan alacağım için ucuza geliyor bana fakat sorum şu, Razer Blackwidow Ultimate 2014 kullanan arkadaşlar şu ana kadar bir sorun yaşadı mı? 2014 modelini seçmemin nedeni çok ses çıkartması ama diyorum ki Razer blackwidow Ultimate 2016 alacaksam şimdi alırım ya da zaten yıl sonu yaklaşıyor, Blackwidow 2017 çıkarsa 2016'ın fiyatı iner diye düşünüyorum. Öbür taraftan da dolar yükselirse kötü olur arkadaşlar. Benim tek derdim çok ses çıkartan bir klavye, Razer olacak. Chroma serisine bakmıyorum arkadaşlar, tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. 2014 modelini ele alma sebebim ise çok ses çıkartması. Sizce ne alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam da bu konuyu açacaktım ki bunu gördüm. Ben de Amazon'dan alacağım ancak 2014 ile aralarında 25 Dolara yakın fiyat farkı var. Hangisini tercih etmeliyim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı