Razer Blackwidow V2 vs Corsair K95 Platinum

Corsair k95 Platinum mu Razer Blackwidow V2 mi

• Oy verenlerin toplamı
    21

Hungur

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar başlıkta okunduğu gibi bütçem neredeyse 1000 lira ve ikisi arasında kaldım. Ailemle kaldığım için sessiz bir klavyeye ihtiyacım var. Razer'ı çok istiyorum çok güzel klavye ama Corsair'de Brwon switch modeli var.
Razer'in turuncu switchli olanları Türkçe değil. Noktalama işaretleri yerine ö, ş, i, ç, ğ, ü kullanabilir miyim? Kullanabilirsem nereden bulabilirim? Özetle Razer Blackwidow V2 mi almalıyım yoksa Corsair K95 RGB Platinum mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerim Corsair K95 Platinum. Dayanıklılık ve kullanışlılık açısından daha avantajlı.

Bence de K95 modeli. Malzeme kalitesi kendini daha çok hissettiriyor. Ayrıca K70 modelinin yeni serisinde sanırım Silent Cherry Switch seçeneği de geldi ona da bakabilirsiniz. K95'te var mı o seçenek emin değilim şu an.

Blackwidow'u K70 RGB ile bile kıyaslamam. Kesinlikle K95 diyorum. Kendim K95 Platinum MX Speed kullanıyorum.

Bence de K95 modeli. Malzeme kalitesi kendini daha çok hissettiriyor. Ayrıca K70 modelinin yeni serisinde sanırım Silent Cherry Switch seçeneği de geldi ona da bakabilirsiniz. K95'te var mı o seçenek emin değilim şu an.

K95 Platinum'da Brown ve Speed olarak iki çeşit var.

Peki Corsair yazılımı açık tutmadığımız halde klavyenin rgb aydınlatması çalışmıyor ve default diye bir moda giriyormuş.Bu acık olma olayı nedir biri anlatabilir mi?
Konu ile biraz alakasız ama Corsair k70 LUX un mu yoksa Corsair K95 klavyesi mi daha iyi RGB konusunda.

Zaten üst düzey bir klavye alıp da programını niye kapalı tutmayı düşüneceksiniz ki. Aydınlatma olarak K70 ile K95 benzer yapıdalar, K95'in logosu ve üstündeki şerit var artı olarak.

Ben yazılımı görmeden acık tutmak istiyorum.Yani yazılımın arkada çalışmasını istiyorum masaüstünde durmasını istemiyorum veya masaüstünün altında ki çubukta Steam gibi arkada çalışmasını istiyorum.umarım anlatabilmişimdir.Bide sence hangisini almalıyım? K70 lux modeli rgb açısından avantajlı diyorlar.Ben Rgb si güzel yazılımı detaylı bir klavye istiyorum.Bide klavyede Pubg, LOL,Battlefield 1 gibi oyunların rgb aydınlatma modları var mı?Çok uzun bir yazı oldu ama hayatım da ilk defa klavye alıcam ve bilgi edinmem gerek anlayışlı karşıla lütfen.
Sence eksi yönü var mı?

Son düzenleme:
Ben k70 rgb mk.2 kullanıyorum. Yazılımı kapatınca default moda geçiyor. Default modlar 3 tane yani 3 ayrı profil arasında geçiş yapabiliyorsunuz program kapalı olduğunda. Yazılım üzerinden bu 3 ayarı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. K95 de 3 tane vardır diye düşünüyorum. Arkadaşımda blackwidow chroma v2 var onda ise dahili hafıza yok diye biliyorum yazılım üzerinden her şey ama tam emin değilim.

Mx Cherry anahtarların sesi gerçekten insanı rahatsız ediyor, bildiğin daktilo gibi. Çok ilginç bir şekilde bunu sevenler var ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…