En ucuz Asus Tuf K7 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf K7 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.246,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Tuf K7 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf K7 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.246,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair K68 RED LED Suya Dayanıklı Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K68 RED LED Suya Dayanıklı Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus ROG STRIX Scope Blue Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG STRIX Scope Blue Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.390,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yeşil swichler aynı mavi swichler gibi davranır yani daha çok LoL gibi oyunlarda avantaja dönüşür. Razer'ın turuncu swichleri, Red swichler gibidir. Bu da CS:GO gibi oyunlarda avantaj sağlar. Ben turuncu swichli Razer kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum öneririm. Ama şunu da söyleyeyim, arkadaşımda Logitech G513 Romer G kullandım. Çok hoşuma gitti.