5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 19 Haziran 2023 #31 Jetronin dedi: Evet, yukarıda belirtmiştim. Soruyu soran kişinin Blue Switch'in Razer da bulunduğunu düşündüğü için Razer Blue Switch tarzı bir açıklamada bulundu. Yoksa hepimiz Razer da Green Switch olduğunu biliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bilgilendime icin tesekkur ederim yeni bir sey daha ogrenmis oldum. Iyi aksamlar.
Jetronin dedi: Evet, yukarıda belirtmiştim. Soruyu soran kişinin Blue Switch'in Razer da bulunduğunu düşündüğü için Razer Blue Switch tarzı bir açıklamada bulundu. Yoksa hepimiz Razer da Green Switch olduğunu biliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bilgilendime icin tesekkur ederim yeni bir sey daha ogrenmis oldum. Iyi aksamlar.
KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #32 Yigithan Yildirim dedi: ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr Bence bu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende bu klavye ile aralarında kaldım hangisi iyi sizce ?
Yigithan Yildirim dedi: ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr Bence bu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende bu klavye ile aralarında kaldım hangisi iyi sizce ?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #33 KARTAL dedi: Bende bu klavye ile aralarında kaldım hangisi iyi sizce ? Genişletmek için tıkla... Sessiz seviyorsanız asus hocam.
KARTAL dedi: Bende bu klavye ile aralarında kaldım hangisi iyi sizce ? Genişletmek için tıkla... Sessiz seviyorsanız asus hocam.