Apex 5 mi alsamFiyatını hak etmiyor. Ancak yine de almak isterseniz kullanıyorum, sorunuz varsa sorabilirsiniz.
(Hak etmiyorsa neden aldın diye soracak olursan, çok sesli olduğundan stok eritmek için ucuza sattıklarında almıştım.)
Apex 5 mi alsamFiyatını hak etmiyor. Ancak yine de almak isterseniz kullanıyorum, sorunuz varsa sorabilirsiniz.
(Hak etmiyorsa neden aldın diye soracak olursan, çok sesli olduğundan stok eritmek için ucuza sattıklarında almıştım.)
Hocam çok büyük bu klavye
Numpad gerektiğinden söz etmişsiniz. Alt taraftaki bilek desteği çıkarılabiliyor. Nasıl büyük oluyor?Fark etmez ticaretle uğraşıyorum TKL almayı düşündüm ama hesap yaparken numpad lazım oluyor.
Evet biliyorumTkl versiyonu 1690 lira haberiniz olsun.
SS Apex 5 mi ufak?Apex 5 mi alsam?
Apex 5 mi alsam.
Çok kararsız kaldımNumpad gerektiğinden söz etmişsiniz. Alt taraftaki bilek desteği çıkarılabiliyor. Nasıl büyük oluyor?
Mediamarkta ikiside var yarın denemeye gidicemBir mağazada deneme şansınız varsa deneyin. @Kiznaiver hocamın daha iyi öneri alternatifleri olabilir.
Ben kullanmaktayım, biraz sesli fakat geri kalan konularda çok kaliteli bir klavye. Sorunuz varsa sorabilirsiniz bana.
Tam klavye. Cherry MX Red anahtarları mevcut. Kalite ve sessizlik olarak fazlasıyla seçilebilir oluyor. Çıkarılabilir bilek desteği ve multimedya tuşları var. Ekstra tuş bulunuyor. Uygulaması başarılı.Çok kararsız kaldım.
K70'in Cherry MX red anahtarları mevcut. Kalite ve sessizlik olarak fazlasıyla seçilebilir oluyor. Çıkarılabilir bilek desteği var. Tam klavye. Multimedya desteği var. Ekstra tuş bulunuyor. Uygulaması başarılı.
Daha ne olsun?
Razer set yapacaksanız iyi gidiyor, onu belirteyim. Fakat dediğim gibi tek kusuru sesli olması, yani blue switch kadar sesi var.Çok kararsız kaldım
Mediamarkta ikiside var yarın denemeye gidicem
Dediğim gibi set yapacağım kararsız kaldım alsam mi almasam mi?
Birçok kişi Corsair öneriyor ama hiç incelemedim MediaMarkt, Vatan Bilgisayar gibi yerlerde bulunur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.