Razer Blackwidow V3 Green Switch alınır mı?

Bütçe
2.500
Numpad gerektiğinden söz etmişsiniz. Alt taraftaki bilek desteği çıkarılabiliyor. Nasıl büyük oluyor?
Çok kararsız kaldım

Bir mağazada deneme şansınız varsa deneyin. @Kiznaiver hocamın daha iyi öneri alternatifleri olabilir.
Mediamarkta ikiside var yarın denemeye gidicem

Ben kullanmaktayım, biraz sesli fakat geri kalan konularda çok kaliteli bir klavye. Sorunuz varsa sorabilirsiniz bana.

Dediğim gibi set yapacağım kararsız kaldım alsam mi almasam mi?

K70'in Cherry MX red anahtarları mevcut. Kalite ve sessizlik olarak fazlasıyla seçilebilir oluyor. Çıkarılabilir bilek desteği var. Tam klavye. Multimedya desteği var. Ekstra tuş bulunuyor. Uygulaması başarılı.

Daha ne olsun?

Birçok kişi Corsair öneriyor ama hiç incelemedim MediaMarkt, Vatan Bilgisayar gibi yerlerde bulunur mu?

Çok kararsız kaldım

Mediamarkta ikiside var yarın denemeye gidicem

Dediğim gibi set yapacağım kararsız kaldım alsam mi almasam mi?
Razer set yapacaksanız iyi gidiyor, onu belirteyim. Fakat dediğim gibi tek kusuru sesli olması, yani blue switch kadar sesi var.

Birçok kişi Corsair öneriyor ama hiç incelemedim MediaMarkt, Vatan Bilgisayar gibi yerlerde bulunur mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı