İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 9 Mart 2025 #1 Fortnite gibi oyunlar oynuyorum ancak çoğu zaman yazı yazıyorum. Switch olarak da önerebileceğiniz bir klavye varsa alabirim, şu anda Razer Blackwidow V3 green switch kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025
Fortnite gibi oyunlar oynuyorum ancak çoğu zaman yazı yazıyorum. Switch olarak da önerebileceğiniz bir klavye varsa alabirim, şu anda Razer Blackwidow V3 green switch kullanıyorum.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.108 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 İmparator Penguen dedi: Fortnite gibi oyunlar oynuyorum ancak çoğu zaman yazı yazıyorum. Switch olarak da önerebileceğiniz bir klavye varsa alabirim, şu anda Razer Blackwidow V3 Green switch kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçen nedir?
İmparator Penguen dedi: Fortnite gibi oyunlar oynuyorum ancak çoğu zaman yazı yazıyorum. Switch olarak da önerebileceğiniz bir klavye varsa alabirim, şu anda Razer Blackwidow V3 Green switch kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçen nedir?
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 9 Mart 2025 #3 RyNx358 dedi: Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... 5000TL. Fiyat performans bulursanız, bütçeyi aşabilirsiniz.
RyNx358 dedi: Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... 5000TL. Fiyat performans bulursanız, bütçeyi aşabilirsiniz.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 9 Mart 2025 #4 Gateron Jade Pro switch olan herhangi bir klavyeye bakabilirsin.