Razer Blackwidow V3 HyperX Pudding Keycaps Uygulaması

Merhabalar, Razer Blackwidow Elite için satın almayı düşünüyorum. Fakat Razer'ın üstündeki büyük tuşlarda Enter Space gibi telin girebilmesi için yuvalar mevcut. Hyperx Keycap'lerde de büyük tuşlarda böyle yuvalar var mı?

Merhabalar, Razer Blackwidow Elite için satın almayı düşünüyorum. Fakat Razer'ın üstündeki büyük tuşlarda Enter Space gibi telin girebilmesi için yuvalar mevcut. Hyperx Keycap'lerde de büyük tuşlarda böyle yuvalar var mı?
Merhaba bu keycaplerde Tel yuvası yok hocam ama telsiz yuvalarına tam oturuyordu kullanırken o konuda sıkıntı yaşamadım. Şu an farklı klavye kullandığım için tam net bilgi veremiyorum ama bahsettiğiniz büyük tuşlardan birkaçının fotoğrafını ekliyorum.
IMG_4639.jpeg

Merhaba bu keycaplerde Tel yuvası yok hocam ama telsiz yuvalarına tam oturuyordu kullanırken o konuda sıkıntı yaşamadım. Şu an farklı klavye kullandığım için tam net bilgi veremiyorum ama bahsettiğiniz büyük tuşlardan birkaçının fotoğrafını ekliyorum.
Eki Görüntüle 1720600
Pudding'leri kullanmıyorsanız eğer satmayı düşünür müsünüz?

Biraz markayla ilgisi olanlar bilir ki, Black Widow V3 Razer markasına pek yakıştırılmaz, özellikle RGB konusu çok eleştirilmiştir. Bende klavyenin sönük RGB'lerinden sıkılmış birisi olarak indirim kategorisinde bu ürünü gördüm ve denemek için sipariş geçtim. Sonuç beklediğimden çok daha iyi oldu. Fotoğraflar çekeli birkaç saat oluyor, yani gündüz vakti. Akşam kısık ışıkta muhtemelen tüm oda renk cümbüşü olacak. Fikir oluşturması açısından konu açıyorum belki birileri faydalanır. Klavyenin havasını tamamen değiştirdi. Hala klavyenin aydınlatma yetersizliğinden dolayı bir miktar sönüklük var ama bu bile yeterli şu an.

Bu yarısı orijinal vs HyperX.

Eki Görüntüle 1315547

Bu da tamamı takılmış hali.

Eki Görüntüle 1315548
Klavye:
Gençleştim resmen, bu kadar mı farkeder.

Yorumlar genel olarak iyi. Uzun zamandır alacaktım. Kuponla 260 TL denk geldi. Bakalım deneyelim. Razer blackwidow v3 tkl klavye için aldım. Pembe olması biraz sırıtacak ama 260 TL bir zurna dürüm parası artık. Denemekten zarar gelmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı