Echidna Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 87 20 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar klavyeyi alalı 5-6 ay oluyor, hayatımda böyle bir şey hiç yaşamadım. Sağ üst tarafındada hafif böyle bir renk solması var. Çok kafaya takmak istemiyorum ama insan o kadar para verince ister istemez takabiliyor.
Arkadaşlar klavyeyi alalı 5-6 ay oluyor, hayatımda böyle bir şey hiç yaşamadım. Sağ üst tarafındada hafif böyle bir renk solması var. Çok kafaya takmak istemiyorum ama insan o kadar para verince ister istemez takabiliyor.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #2 Ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, tıpatıp aynı yerde aynı durum var bende de.
Echidna Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 87 20 Kasım 2022 #3 ArthurMorgan33 dedi: Ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, tıpatıp aynı yerde aynı durum var bende de. Genişletmek için tıkla... Hiç iade etmeyi veya desteğe göndermeyi düşündün mü bende göndereceğim ama klavyesizde kalmak istemiyorum.
ArthurMorgan33 dedi: Ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, tıpatıp aynı yerde aynı durum var bende de. Genişletmek için tıkla... Hiç iade etmeyi veya desteğe göndermeyi düşündün mü bende göndereceğim ama klavyesizde kalmak istemiyorum.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #4 Echidna dedi: Hiç iade etmeyi veya desteğe göndermeyi düşündün mü bende göndereceğim ama klavyesizde kalmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün sapasağlam çalışıyor, bozulana kadar göndermem ben o tarz şeylere pek takılmam.
Echidna dedi: Hiç iade etmeyi veya desteğe göndermeyi düşündün mü bende göndereceğim ama klavyesizde kalmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün sapasağlam çalışıyor, bozulana kadar göndermem ben o tarz şeylere pek takılmam.
TheMeliodas Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 402 Çözümler 2 Yer İstanbul'da küçük bir yer Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 20 Kasım 2022 #5 Sorun: Orayı bileğinizi uzun süre desteklediğinizden dolayı aşınma yapmış gayet olağan bir durum.
Echidna Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 87 20 Kasım 2022 #6 TheMeliodas dedi: Sorun: Orayı bileğinizi uzun süre desteklediğinizden dolayı aşınma yapmış gayet olağan bir durum. Genişletmek için tıkla... Bundan önce de klavyelerim vardı uzun süreli kullandığım hiç böyle bir şey olmadı bu klavyedende bir hayli ucuzdu. TheMeliodas dedi: Sorun: Orayı bileğinizi uzun süre desteklediğinizden dolayı aşınma yapmış gayet olağan bir durum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca aynı renk solması klavyenin sağ üst köşesinde de var.
TheMeliodas dedi: Sorun: Orayı bileğinizi uzun süre desteklediğinizden dolayı aşınma yapmış gayet olağan bir durum. Genişletmek için tıkla... Bundan önce de klavyelerim vardı uzun süreli kullandığım hiç böyle bir şey olmadı bu klavyedende bir hayli ucuzdu. TheMeliodas dedi: Sorun: Orayı bileğinizi uzun süre desteklediğinizden dolayı aşınma yapmış gayet olağan bir durum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca aynı renk solması klavyenin sağ üst köşesinde de var.
TheMeliodas Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 402 Çözümler 2 Yer İstanbul'da küçük bir yer Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 20 Kasım 2022 #7 Echidna dedi: Bundan önce de klavyelerim vardı uzun süreli kullandığım hiç böyle bir şey olmadı bu klavyedende bir hayli ucuzdu. Ayrıca aynı renk solması klavyenin sağ üst köşesinde de var. Genişletmek için tıkla... Sağ üst kısımda CapsLock ve NumLock tuşları var değimi
Echidna dedi: Bundan önce de klavyelerim vardı uzun süreli kullandığım hiç böyle bir şey olmadı bu klavyedende bir hayli ucuzdu. Ayrıca aynı renk solması klavyenin sağ üst köşesinde de var. Genişletmek için tıkla... Sağ üst kısımda CapsLock ve NumLock tuşları var değimi
Echidna Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 87 21 Kasım 2022 #8 TheMeliodas dedi: Sağ üst kısımda Caps Lock ve NumLock tuşları var değimi. Genişletmek için tıkla... Caps Lock sol tarafta sağ üst tarafta bu klavyenin ses açma kapama yeri var onun direkt kenarı beyazlaşmış okla gösterdiğim yer. Dosya Ekleri 1669041042679.png 244,1 KB · Görüntüleme: 28
TheMeliodas dedi: Sağ üst kısımda Caps Lock ve NumLock tuşları var değimi. Genişletmek için tıkla... Caps Lock sol tarafta sağ üst tarafta bu klavyenin ses açma kapama yeri var onun direkt kenarı beyazlaşmış okla gösterdiğim yer.