Razer Blackwidow V3 tarzı klavye önerisi

Mavi switch ve ses seviyorsunuz sanırım. Ben de onu sevmem. O yüzden kırmızı daha iyi Razer'ın sarı anahtarlarını çok övüyorlar.

Mavi switch ve ses seviyorsunuz sanırım. Ben de onu sevmem. O yüzden kırmızı daha iyi Razer'ın sarı anahtarlarını çok övüyorlar.
Mavi switch işin abartısı gibi geliyor bana, aslında yüksek sesten çok, çıkardığı ses tarzını seviyorum diyelim. Mesela red switch'in kulağa güzel gelen bir sesi yok, ses seviyesinden bahsetmiyorum. Güzel bir sesi yok klavyenin. Mavi switchlerde hakeza öyle gibi gördüğüm kadarıyla kötü çıkan sesin şiddetli versiyonu gibi. Ama bu green switch'in kulağa güzel gelen bir sesi var, daktilo hissiyatı var. Ve dediğim gibi tuş dizilimi tam alışık olduğum gibi, hızlı yazmaya çalışırken farklı tuşlara neredeyse hiç basmıyorum. Mesela şuan bu yorumu önceki red switch klavyemle yazıyor olsaydım yüz defa silme tuşunu kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…