Elektronik Razer Blackwidow V3 Tenkeyless Gaming klavye 2.289₺

2 sene kullandım kronik çift tuş basma sorunu olduğunu düşünüyorum. Arada yazılım güncelleyince düzelir gibi oluyordu ama asla tam anlamıyla düzelmedi. En sonunda sinirlenip başka klavyeye geçtim...

Aula tarzı klavyelerden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
"Aula tarzı" derken ne demek istediniz? Aula tarzı dediğiniz klavyelerde 10'dan fazla ses yalıtım katmanı ve sesi daha homojen yayması için gasket yapısı var. Üstüne switchleri yağlı. Tuşların yapısından bahsetmiyorum bile.

"Aula tarzı" derken ne demek istediniz? Aula tarzı dediğiniz klavyelerde 10'dan fazla ses yalıtım katmanı ve sesi daha homojen yayması için gasket yapısı var. Üstüne switchleri yağlı. Tuşların yapısından bahsetmiyorum bile.

Garanti süreci, malzeme kalitesi, yazılım desteği hakkında düşüncelerin ne peki.

Garanti süreci, malzeme kalitesi, yazılım desteği hakkında düşüncelerin ne peki.
Yazılım desteği 10/10 kendim deneyimledim, garanti nereden aldığına bağlı. Malzeme kalitesi olarak neyi kastettiğinizi anlamadım. Razer tüm düz kasa üstüne PCB koyuyor ama sizin Sıla benzeri dediğiniz klavyelerde muhteşem ses yalıtım malzemeleri var. Kaliteli olması için alüminyum vs. mi olması gerekiyor?

Zaten Razeri bu kadar uçuran bir Türkiye var . Yurtdışında Razer'in balonu çoktan patlamış araştırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı