Razer Blackwidow V3 TKL alınır mı?

Bütçe
1.349 TL

701600

Decapat
Merhaba, ürün en ucuz Itopya mağazasında 1.349 TL. Elimde kullanmadığım RX 570 var onu satıp bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Bu klavyeyi almazsam başka klavye almam büyük ihtimalle çünkü Razer klavye almak istiyorum. Yani alınmaz ise başka öneriye pek ihtiyacım yok. İyi Sosyaller dilerim, yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

Merhaba, ürün en ucuz Itopya mağazasında 1.349 TL. Elimde kullanmadığım RX 570 var onu satıp bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Bu klavyeyi almazsam başka klavye almam büyük ihtimalle çünkü Razer klavye almak istiyorum. Yani alınmaz ise başka öneriye pek ihtiyacım yok. İyi sosyaller dilerim, yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

Alınır bu fiyata zaten daha iyisi yoktur TKL olarak.
Ama yay sesi problemi varmış ona da çok rahatsız olacağınızı sanmam ben olmuyorum yani.

Hocam ben klavyeden çok iyi anlamam ama hem Razer hem mekanik çok hoş duruyor. Ben HyperX'in %60 klavyesini almıştım. Onu almasam bunu alırdım. Fiyatı bana razera göre çok ucuz geldi.
Bana da fiyatı güzel geldi. Daha önce yıllardır kullandığım bir Razer kulaklığım vardı (hala daha kullanıyorum) o yüzden Razer tutkum var.

Bu da güzele benziyor hocam.
Hocam dediğim gibi bu klavyeyi almazsam başka klavyelere pek yönelmem.

Alınır bu fiyata zaten daha iyisi yoktur TKL olarak.
Ama yay sesi problemi varmış ona da çok rahatsız olacağınızı sanmam ben olmuyorum yani.

Daha ürünü bugün aldım ve araştırmadigima cok pişmanım. Yay sesi problemi evet var ve aşırı rahatsız etmiyorsa sıkıntı değil. G tuşundaki titreme muhabbetini çözebilmiş değilim ama zamanla bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı