Kronik diye duydum. En kısa sürede iade etmenizi öneririm.
Kronik sorun dostum.
Hocam kullanmadığım klavyeyi önermem deneyim açısından. Senin de şuan aldığın ve kronik çıkmış klavyeyi kullanıyordum aynı sebepten değiştirdim.Bunu iade edip hangi klavyeyi alabilirim bir fikriniz var mı?
Hocam kullanmadığım klavyeyi önermem deneyim açısından. Senin de şu an aldığın ve kronik çıkmış klavyeyi kullanıyordum aynı sebepten değiştirdim.
Benim geçiş yaptığım SteelSeries Apex 7 TKL idi. Gayet memnunum yazılımı da gayet güzel kullanışlı ayrıca kolay. Piyasada şu an hep stok bitmiş olarak gördüm fakat bulursan fiyatı da sana uyarsa bir değerlendirebilirsin.
Hocam keşke biraz araştırsaymışsınız. Daha dün başka birisi bu klavyeyi almalı mıyım diye konu açtı.Tamam hocam çok teşekkür ederim yarın ilk iş klavyeyi iade etmem gerekecek bu gece maalesef kkullanmaya devam![]()
Hocam keşke biraz araştırsaymışsınız. Daha dün başka birisi bu klavyeyi alınır mı diye konu açtı.
İade imkanınız varsa iade edin.Hocam aceleye geldi yoksa araştırırdım düşünmeden aldım keşke araştırarak alsaydım haklısınız.
İade imkanınız varsa iade edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.