Razer Blackwidow V4 Pro alınır mı?

Alınmaz ben burada incelemesini de yapmıştım.

Sarı switch olan modeli aldım vatandan.

1.5 ay sonra çift basmaya başladı klavye A ve D tuşlarında Ü tuşu da arada basmama yapıyordu.

Servise gitti 28 gün sonra iade kararı çıktı. Para iademi aldım.

Kronik sorunlu klavye çok fazla bu sorunu yaşayan var.

Sonra bu modeli aldım bana göre V4 Pro'dan çok daha iyi.

Dün güvenilir bir yerden sipariş ettim, şu an indirimi devam ediyor. 4.300₺ye itopya satıyor. Bütün parçalar razer olunca razer'den devam etmek istedim. Daha önce V3 almıştım ve şu an 7 - tuşları çift basıyor. 1 yıldır kullanıyordum. Pazartesi elime ulaşmış olacak. Kullandıktan sonra yorumu düzenleyip değerlendirmeyi yaparım. Bana alınabilir bir klavye gibi keldi.

Dün güvenilir bir yerden sipariş ettim, şu an indirimi devam ediyor. 4.300₺ye İtopya satıyor. Bütün parçalar Razer olunca Razer'den devam etmek istedim. Daha önce V3 almıştım ve şu an 7 - tuşları çift basıyor. 1 yıldır kullanıyordum. Pazartesi elime ulaşmış olacak. Kullandıktan sonra yorumu düzenleyip değerlendirmeyi yaparım. Bana alınabilir bir klavye gibi keldi.

Hocam deneyimlerinizi yazabilir misiniz elinizdeyse?

Hocam deneyimlerinizi yazabilir misiniz elinizdeyse?

Hala yazı yazmaya tam olarak alışamadım, yan taraftaki mikro tuşları harfleri karıştırmama sebep oluyor. TKL klavyeden buna geçince gözüme bayağı bir büyük geldi. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. NumLock üzerindeki multimedya tuşlarını pek kullanamadım, bana kullanışlı gelmedi. Elimi oraya kadar götürüp ayar yapacağıma Windows + g ile ayar yapmak daha pratik geliyor. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama makro tuşlarını aktif kullanabileceğim bir oyun oynamıyorum. Makro tuşları olmasaydı da olurmuş. Ama benim satın aldığım Pro değil, normal V4. Aralarında pek fark göremedim. Fiyat farkı dışında.

Hala yazı yazmaya tam olarak alışamadım, yan taraftaki mikro tuşları harfleri karıştırmama sebep oluyor. TKL klavyeden buna geçince gözüme bayağı bir büyük geldi. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. NumLock üzerindeki multimedya tuşlarını pek kullanamadım, bana kullanışlı gelmedi. Elimi oraya kadar götürüp ayar yapacağıma Windows + g ile ayar yapmak daha pratik geliyor. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama makro tuşlarını aktif kullanabileceğim bir oyun oynamıyorum. Makro tuşları olmasaydı da olurmuş. Ama benim satın aldığım Pro değil, normal v4. aralarında pek fark göremedim. Fiyat farkı dışında.

Bende V4 modelini almayı düşünüyorumda araştırdığım kadarıyla millet tuş basmama, çift basma sorunları falan var diyor tedirgin oluyorum 4K verdiğin bir klavye de ve Razer gibi bir markada olması bir tık hoşnut değil gibi. İnşallah öyle bir sıkıntı yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı