- Makaleler
- 2
Merhaba. Razer blackwidov v4X almayı düşünüyorum. Kullanan var mı, önerir misiniz? Fiyatı bir tık yükseltebilirim başka Razer klavyesi öneren var mı?
Razer klavyeler hakkında son zamanlarda iyi şeyler söylenmiyor, iyi araştırmanı tavsiye ederim.
Bende enerji içeceği döktüm bu F1, F2,F3,F4,1,2,3,4,5 kısımlarına ilk başta kafayı yedi klavye sonra ağır yapış yapış basmaya başladıç 2-3 gün ıslak mendil, kolanya ile zar zor hallettim. Sağlam baya.merhabalar, yaklaşık 4 senedir blackwidow modellerini kullanıyorum, v4 ü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. bütün kasaları aşırı sağlam, switchler aynı şekilde. bol bol su bira kola döktüm sapasağlam hala. driverları çok kullanmasamda çok kullanışlı, hatayla karşılaşmadım. kafan rahat olur 2 sene garantisi de var. v4 e özel olarak ; 1- soldaki makro tuşları (m1-6) çoğu yerde kullanışlı ama alışması 1 2 hafta alıyor, oyun oynarken shift veya ctrl yerine el alışkanlığıyla onlara basıyordum. 2- kablosunun type-c sökülebilir olması, alırken çok germişti beni hem yamulma konusundan hem de sağlamlık açısından. şaşırttı beni açıkçası normal kablodan bile sağlam geliyor :d
yapış yapış oluyo zaten. bende saf alkol var direk döküyorumBende enerji içeceği döktüm bu F1, F2,F3,F4,1,2,3,4,5 kısımlarına ilk başta kafayı yedi klavye sonra ağır yapış yapış basmaya başladıç 2-3 gün ıslak mendil, kolanya ile zar zor hallettim. Sağlam baya.
V4X alma V4 %75 al en azından hotswap.Merhaba. Razer blackwidov v4X almayı düşünüyorum. Kullanan var mı, önerir misiniz? Fiyatı bir tık yükseltebilirim başka Razer klavyesi öneren var mı?
multimedyaları en kaliteli klavyeyi 75 almak gereksiz sırf hotswap diye.V4X alma V4 %75 al en azından hotswap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.