Hades_Power Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar merhaba 700-800 TL arası bütçem var ve bu 2 klavyeyi çok beğendim ama ikisi arasında kararsız kaldım. Benim için bilek desteği önemli değil. Sizce hangisini almalıyım? RAZER Blackwidow Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL RAZER Blackwidow Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu Razer Blackwidow linki. XPG Summoner5b-bkctr Summoner Oyun Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL XPG Summoner5b-bkctr Summoner Oyun Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu da XPG Summoner linki. Sizce hangisini almalıyım ve kullananlar bana 2 klavyenin de + ve -'lerini yazarlarsa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2021
Arkadaşlar merhaba 700-800 TL arası bütçem var ve bu 2 klavyeyi çok beğendim ama ikisi arasında kararsız kaldım. Benim için bilek desteği önemli değil. Sizce hangisini almalıyım? RAZER Blackwidow Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL RAZER Blackwidow Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu Razer Blackwidow linki. XPG Summoner5b-bkctr Summoner Oyun Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL XPG Summoner5b-bkctr Summoner Oyun Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu da XPG Summoner linki. Sizce hangisini almalıyım ve kullananlar bana 2 klavyenin de + ve -'lerini yazarlarsa çok sevinirim.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 27 Ocak 2021 #2 Cherry MX Switch varken Razer'ın sahte basım hissiyatı olan Switch'leri alınmaz.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 27 Ocak 2021 #3 Ben XPG Summoner öneririm. Piyasadaki en kaliteli Switch türlerinden birini kullanıyor.
Xeaq Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #4 XPG Summoner kesinlikle. O klavyeye sahibim. Ayrıca yazılımı kötü değil. Sadece alışması uzun sürüyor. Bilek desteği çok rahat.
XPG Summoner kesinlikle. O klavyeye sahibim. Ayrıca yazılımı kötü değil. Sadece alışması uzun sürüyor. Bilek desteği çok rahat.
Hades_Power Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #5 Arkadaşlar saolun önerileriniz üzerine aldım summoner ı Arkadaşlar saolun önerileriniz üzerine aldım summoner ı Xeaq dedi: XPG Summoner kesinlikle. O klavyeye sahibim. Ayrıca yazılımı kötü değil. Sadece alışması uzun sürüyor. Bilek desteği çok rahat. Genişletmek için tıkla... yazılım linki atar mısın klavye geldi ama yazılımı bulamadım Son düzenleme: 1 Şubat 2021
Arkadaşlar saolun önerileriniz üzerine aldım summoner ı Arkadaşlar saolun önerileriniz üzerine aldım summoner ı Xeaq dedi: XPG Summoner kesinlikle. O klavyeye sahibim. Ayrıca yazılımı kötü değil. Sadece alışması uzun sürüyor. Bilek desteği çok rahat. Genişletmek için tıkla... yazılım linki atar mısın klavye geldi ama yazılımı bulamadım