Razer Blackwidow X Chroma vs Logitech G810 Orion Spectrum

Cooler Master MasterKeys Pro L RGB modelini öneririm. Hem Cherry MX anahtar takımı mevcut hem de mavi ve kırmızı anahtar olmak üzere iki farklı çeşidi mevcut.
Onun tuşları orta yükseklikte fakat ben yüksek tuşlu istiyorum.

810 alacaksan sıfır çanta hediyeli olanlar da var onlara da bakabilirsin biraz bütçeyi aşıp.
Çantayı pek kullanmam gerek yok. Ayrıca 50 TL'ye o çantayı satanlar var :)

Yüksek tuşlu olunca ne değişiyor sizin için? Keza uzunluğu da gayet yerinde. Bundan uzunu zaten rahatsızlık verir.
Böyle fevri yaklaşmamak lazım Barış. :) Belki elleri büyük yada kendi öyle heves ediyor. :)

@LegendPotato2206 Ses, yüksek tuş ve işlevsellik bakımından Blackwidow daha iyidir.

Aslında arkadaşlar yardımcı olmamış, sadece genel kullanıcıya göre yorum yapmışlar. :) Tavsiye ettikleri klavyeler kaliteli, bütçe dostu ve uzun ömürlüdür. Lakin senin isteklerini karşılamıyor.

Uzun lafın kısası, senin için Blackwidow biçilmiş kaftan. (y)

Böyle fevri yaklaşmamak lazım Barış. :) Belki elleri büyük yada kendi öyle heves ediyor. :)

@LegendPotato2206 Ses, yüksek tuş ve işlevsellik bakımından Blackwidow daha iyidir.

Aslında arkadaşlar yardımcı olmamış, sadece genel kullanıcıya göre yorum yapmışlar. :) Tavsiye ettikleri klavyeler kaliteli, bütçe dostu ve uzun ömürlüdür. Lakin senin isteklerini karşılamıyor.

Uzun lafın kısası, senin için Blackwidow biçilmiş kaftan. (y)
sorun çıkarmaz değil mi Blackwidow X Chroma?Bazıları çok kaliteli switchleri var üstüne su döktüm yine de çalışıyor diyor.Bazıları ise çok kalitesiz hemen bozuluyor diyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı