Razer Blade 16 alınır mı?

Makaleler
2

Arkadaşlar linkteki ürün indirime girmişti 105 bine kar amaçlı alayım dedim. Mevcut 4060 kartlı laptop var memnunum. İnternette bu modele ait net bilgiler bulamadım bu marka nasıldır, performansı, garantisi net bir şey yok. Klavyesinin İngilizce olması dezavantaj. Sizce bu cihaz iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısa bir aramayla tonla kaynak araştırma video bulabilirsiniz. Marka globalde kaliteli ve hatrı sayılır fiyatta laptop satan üreticilerinden birisi. Garantisi Bilkom. Razer mayıs'ya da haziran ayından beri resmi olarak Türkiye de. Sanırım bazı ticaret sitelerinde kendisi ürün satıyor. Aldığınız ürün son derece teknolojik ve kalite ürün. Klavye uluslararası sadece İngilizce. Bazı Avrupa ülkesinde sanırım isteğe ve ücrete bağlı birkaç dil seçimi vardı. Globalde servis bakımında biraz sorunlu firma. Türkiye de en azından bir muhatabınız var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aynı IPS panel, 4080 inceleme

18' IPS 4090 performansı.

4080/90 iki ürün performans

Bu fiyatlara RTX 5080'li cihaz bulubilir diye dusunuyorum.

Şakadır umarım. Türkiye de 105-110k 5080 satılması çok zor. Best buy düz STRIX 18 için 2900$ fiyat sipariş alıyorlar. Türkiye 5080 STRIX çöp modeli (FHD+) haricinde 140k aşağı sayılmaz diye düşünüyorum. HP, Acer ya da kötü Vector haricinde! En azından Razer kalitesinde.

Kısa bir aramayla tonla kaynak araştırma video bulabilirsiniz. Marka globalde kaliteli ve hatrı sayılır fiyatta laptop satan üreticilerinden birisi. Garantisi Bilkom. Razer mayıs'ya da haziran ayından beri resmi olarak Türkiye de. Sanırım bazı ticaret sitelerinde kendisi ürün satıyor. Aldığınız ürün son derece teknolojik ve kalite ürün. Klavye uluslararası sadece İngilizce. Bazı Avrupa ülkesinde sanırım isteğe ve ücrete bağlı birkaç dil seçimi vardı. Globalde servis bakımında biraz sorunlu firma. Türkiye de en azından bir muhatabınız var.

Aynı IPS panel, 4080 inceleme

18' IPS 4090 performansı.

4080/90 iki ürün performans

Şakadır umarım. Türkiye de 105-110k 5080 satılması çok zor. Best buy düz STRIX 18 için 2900$ fiyat sipariş alıyorlar. Türkiye 5080 STRIX çöp modeli (FHD+) haricinde 140k aşağı sayılmaz diye düşünüyorum. HP, Acer'ya da kötü Vector haricinde! En azından Razer kalitesinde.

Hocam mevcut cihazım 7840HS 4060'lı Nitro 16. Sizce cihazımı satıp bu modeli mi kullanmalıyım? Aslında memnunum cihazdan ama OLED panel oluşu ve 4090 beni bu fiyata cezbetti.

Hocam attığım incelemelere bakmadınız mı? OLED yok ki üründe. MiniLED var. Satıcı bile ne sattığını bilmiyor ülkede. MiniLED bu modelde biraz sorunlu olabilir. (panel farkları, karartma vs) deneyimim yok bu üründe.
İnternette karışık yorumlar var.
Kullanan arkadaşlar var onlarla iletişime geçebilirsiniz.

18 ve 16 modeli aynı fiyat şu an 4080 için. Sizce hangisi alınır okula git gel yapacağım. 16 2.5 kg 18 3.2kg ve boyut olarakta yeni çanta almam lazım. Büyük ekran güzel ancak taşınabilirlik merak konusu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı