Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

İyi günlerde kullanın. RAM SSD yükseltme düşünceniz varsa marka, satıcı ve dahi servis ile kesinlikle iletişime geçin.
aynen en mantıklısı. ram ihtiyacı kısa süre içinde olmaz ama ssd upgrade isteyecek gibi duruyor.

Blade 18 siparisimi hazirlanma aşamasında iptal edip 4090i tekrar deneyesim var aşırı arada kaldim şuan. Alıp memnun kalanlar da olunca. Karar vermesi aşırı zor.

Blade 18 siparisimi hazirlanma aşamasında iptal edip 4090i tekrar deneyesim var aşırı arada kaldim şu an. Alıp memnun kalanlar da olunca. Karar vermesi aşırı zor.

İçinize sinmediyse arayıp sorun hocam. Sizin iade ettiğiniz ürünü gönderebilirler. Ya da yeni ürün " yazarken stok bitti"

Intel grafik kartı güncellemesi mevcut Intel driver& Support Assistant üzerinde ancak indirdiğim zaman bilgisayar üreticisi özelleştirmesinin kaldırılacağı yazıyor. Güncelleme konusunda kafam karıştı siz ne yaptınız?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-28-20-06-54-560_com.instagram.android-edit.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 27
Ben onlara hiç girmedim. Razer sitesinden vbios ve klavye güncellemesi yaptım, nvidia ve razer synapse güncelledim o kadar. Zaten panel flicker olayı düzeltilmiş bunlarda. O güncellemeyi yapmaya kalktığımda güncel diye yazdı.

Bilgisayardan touch pad tarafından bir cızırtı geliyor. coil whine olabilir mi? Fanlar durduğu zaman çok net duyuluyor.

Bilgisayardan touch pad tarafından bir cızırtı geliyor. coil whine olabilir mi? Fanlar durduğu zaman çok net duyuluyor.

Son düzenleme:
Benim blade 18 4080 de geldi, az önce kutu açılımını yaptım. (Kutu alttan hafif yirtik yine ve bilgisayar da ters koyulmus normale göre)

4090daki duyduğum cızırtınin aynısı mevcut, hatta daha yoğun. Daha fazla şansımı denemeyeceğim, az daha fazla verip risksiz takılmak lazım teknoloji konusunda sanırım

Ekleme: Şimdi gidip tekrardan içim rahat bir şekilde legion bakmaya devam edebilirim

Son düzenleme:
Aynen o cızırtı benim de canımı sıktı biraz. İade konusunda problem yaşadınız mı? Vazgeçtim seçeneğini tıklayıp mı gönderdiniz? Firma sorun çıkarıyor mu? Nasıl bir yol izlemek lazım.

4090 olan hrnuz iade incelemesinde. 4080i daha o onay gelmeden siparis vermistim. -190.000deyim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…