Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

hocam ben bu bilgisayarı almaya karar verdim ancak anlaşılan iadeli ürünler yollanıyor. sizce almalı mıyım 4080 18' modeli?

hocam ben bu bilgisayarı almaya karar verdim ancak anlaşılan iadeli ürünler yollanıyor. sizce almalı mıyım 4080 18' modeli?
Hocam n11'i arayip sordum. 2.el ya da kutusu daha onceden acilmis 2.el urunlerin iade urunlerin satışı yok dediler. Direkt fabrikadan çıktığı gibi yani. Ondan emin olduktan sonra da benden kaynakli bi hata olmadigi sürece iade edebiliyoruz. Video eşliğinde açmıştım kutuyu da her şey ortada yani.

Bu arada 4080 olanda coil whine ustune ekranda 2 noktadan da ışık sızması var. Fabrikadan hatali ürünler olabilirler bilemiyorum. İadede problem yasayacagimi düşünmüyorum şimdilik.
Teknoloji biraz şans işi sizin de bildiginiz üzere

Hocam N11'i arayip sordum. 2.el ya da kutusu daha onceden acilmis 2.el urunlerin iade urunlerin satışı yok dediler. Direkt fabrikadan çıktığı gibi yani. Ondan emin olduktan sonra da benden kaynakli bir hata olmadigi sürece iade edebiliyoruz. Video eşliğinde açmıştım kutuyu da her şey ortada yani.

Bu arada 4080 olanda coil whine ustune ekranda 2 noktadan da ışık sızması var. Fabrikadan hatali ürünler olabilirler bilemiyorum. İadede problem yasayacagimi düşünmüyorum şimdilik.
Teknoloji biraz şans işi sizin de bildiginiz üzere

Benim problemim şu, bu salı sabahtan çekyaya gideceğim. Oradan Legion Pro 5 4070 alacaktım. Ancak bu Razer beni çok cezbediyor. Bazı sebeplerden ötürüde siparişi en erken cuma verebiliyorum. Eğer cihaz sorunlu çıkarsa yurt dışından alacağım ancak ailem bir sorun varsa da anlamakta problem yaşayacağı için ben yurtdışındayken gelen cihazda problem var mı yok mu çok zor olacak. Bir problem varsa yurt dışından iyi bir cihazı uyguna alma fırsatını kaçıracağım çok ikilemdeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı