Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

hayırlı olsun

Siteye erişemiyorum ne yazık ki. Fiyat, stok (teşhir vs) bilmiyorum.
Kağıt üstünde güzel ürün. Çokça tercih edildi. Fazlasıyla inceleme bulursunuz.
Şu modelin aynısı sanırım.
Tek eksiği paneli. %100 sRGB diye hatırlıyorum. (fiyatına göre dezavantaj)

Blade 18 4080 aldım. Benim ürün alttan açılmış geldi içinden Razer Blade 16 garanti belgesi çıktı neyse aldım kasası ekranı çok premium kalitesi ASUS ROG MSI filan onda yok. Ufak tefek şeylere takılmam bana problem var gibi gelmedi. Benim için asıl problem klavye. Hoparlör belki de en kaliteli laptop hoparlörü ama onları yana koyunca klavye dar kalmş elim wasd tuşları için çok ortaya gidiyor NumLock tuşları da yok ve ekran çok altta. Kasayla bitişik başlıyor. Diğer 18incler büyük hissi veriyor bu dipten başlayınca basık geldi 16 inc laptopla aynı yükseklikte. Alt kısma hafif yükseklik bıraksaydı ASUS gibi iade etmezdim klavyeyi de geçtim. Sürekli klavye kullanacağım ve ekrana bakacağım ikisi de benim için olumsuz bir deneyimdi. Tanıtım fotoğraflarına dikkatli bakarsanız fark edersiniz. En az 2 parmak bir boşluk lazımdı yarım parmak var ya da yok bu da ekranı küçük hissettiriyor. 18 ASUS ROG'lar sanırsın bundan daha büyük ekranı var dev gibi gelmişti bunda onu yaşamadım. Soğudum.

Son düzenleme:
Sizin iadeniz ne durumda? Ben 1 haftadır bekliyorum. Kabak tadı verdi artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…