Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

ilk 4090 modelini aldım kutusu alttan açılmış olarak geldiği için iade ettim kabul edildi.

sonra bir cesaret daha 4080 16 inç modelini sipariş ettim. çok şükür bu kapalı kutu geldi. şimdi deneyimleri paylaşacağım.

aşırı kaliteli bir cihaz. çok premıum hissettiriyor. ben böyle grafik, performans görmedim. cihazda coil whine dediğiniz sesi ben duymadım. duysam iade ederdim hassasım bu konularda. fanlar çok sesli çalışmıyor gayet ideal maksimumda bile, önceden oynadığım oyunları tekrar oynuyorum farklı gözle bakıyorum sanki.

1:ekran 240hz. qhd ips, alırken oled veya miniled olmaması beni en çok düşündürdü fakat bu tek çözünürlük ve hep 240hz olduğundan daha stabil çalısacagını düsünüyorum. ekran inanılmaz kaliteli(macbook air retina display kullanıyorum aynı zamanda, razerınki daha iyi)
2: ekran kartı 4080 fakat 16ınc bu kasaya 4090ın ısıdan dolayı uygun olmayacağını düsünüyorum. cihaz evet ısınıyor fakat hissedilmiyor klavye veya üst gövdeden. 240hz 2k ekran ve 4080 ekran kartının daha stabil çalışacağını düşünüyorum.

eksileri: klavye yerleşimini beğenemedim, sol elim ortada kalıyor daha solda kalmasını isterdim.
başka eksisi yok canavar gibi bir şey :)

ek soruları olana yardımcı olabilirim.
hayırlı olsun

Siteye erişemiyorum ne yazık ki. Fiyat, stok (teşhir vs) bilmiyorum.
Kağıt üstünde güzel ürün. Çokça tercih edildi. Fazlasıyla inceleme bulursunuz.
Şu modelin aynısı sanırım.
Tek eksiği paneli. %100 sRGB diye hatırlıyorum. (fiyatına göre dezavantaj)

İlk 4090 modelini aldım kutusu alttan açılmış olarak geldiği için iade ettim kabul edildi.

Sonra bir cesaret daha 4080 16 inç modelini sipariş ettim. Çok şükür bu kapalı kutu geldi. Şimdi deneyimleri paylaşacağım.

Aşırı kaliteli bir cihaz. Çok premıum hissettiriyor. Ben böyle grafik, performans görmedim. Cihazda coil whine dediğiniz sesi ben duymadım. Duysam iade ederdim hassasım bu konularda. Fanlar çok sesli çalışmıyor gayet ideal maksimumda bile, önceden oynadığım oyunları tekrar oynuyorum farklı gözle bakıyorum sanki.

1: Ekran 240Hz. QHD IPS, alırken OLED veya MiniLED olmaması beni en çok düşündürdü fakat bu tek çözünürlük ve hep 240Hz olduğundan daha stabil çalısacagını düsünüyorum. Ekran inanılmaz kaliteli(MacBook Air retina display kullanıyorum aynı zamanda, razerınki daha iyi)
2: Ekran kartı 4080 fakat 16ınc bu kasaya 4090'ın ısıdan dolayı uygun olmayacağını düsünüyorum. Cihaz evet ısınıyor fakat hissedilmiyor klavye veya üst gövdeden. 240Hz 2K ekran ve 4080 ekran kartının daha stabil çalışacağını düşünüyorum.

Eksileri: Klavye yerleşimini beğenemedim, sol elim ortada kalıyor daha solda kalmasını isterdim.
Başka eksisi yok canavar gibi bir şey :)

Ek soruları olana yardımcı olabilirim.

Blade 18 4080 aldım. Benim ürün alttan açılmış geldi içinden Razer Blade 16 garanti belgesi çıktı :D neyse aldım kasası ekranı çok premium kalitesi ASUS ROG MSI filan onda yok. Ufak tefek şeylere takılmam bana problem var gibi gelmedi. Benim için asıl problem klavye. Hoparlör belki de en kaliteli laptop hoparlörü ama onları yana koyunca klavye dar kalmş elim wasd tuşları için çok ortaya gidiyor NumLock tuşları da yok ve ekran çok altta. Kasayla bitişik başlıyor. Diğer 18incler büyük hissi veriyor bu dipten başlayınca basık geldi 16 inc laptopla aynı yükseklikte. Alt kısma hafif yükseklik bıraksaydı ASUS gibi iade etmezdim klavyeyi de geçtim. Sürekli klavye kullanacağım ve ekrana bakacağım ikisi de benim için olumsuz bir deneyimdi. Tanıtım fotoğraflarına dikkatli bakarsanız fark edersiniz. En az 2 parmak bir boşluk lazımdı yarım parmak var ya da yok bu da ekranı küçük hissettiriyor. 18 ASUS ROG'lar sanırsın bundan daha büyük ekranı var dev gibi gelmişti bunda onu yaşamadım. Soğudum.

Son düzenleme:
Blade 18 4080 aldım. Benim ürün alttan açılmış geldi içinden Razer Blade 16 garanti belgesi çıktı :D neyse aldım kasası ekranı çok premium kalitesi ASUS ROG MSI filan onda yok. Ufak tefek şeylere takılmam bana problem var gibi gelmedi. Benim için asıl problem klavye. Hoparlör belki de en kaliteli laptop hoparlörü ama onları yana koyunca klavye dar kalmş elim wasd tuşları için çok ortaya gidiyor NumLock tuşları da yok ve ekran çok altta. Kasayla bitişik başlıyor. Diğer 18incler büyük hissi veriyor bu dipten başlayınca basık geldi 16 inc laptopla aynı yükseklikte. Alt kısma hafif yükseklik bıraksaydı ASUS gibi iade etmezdim klavyeyi de geçtim. Sürekli klavye kullanacağım ve ekrana bakacağım ikisi de benim için olumsuz bir deneyimdi. Tanıtım fotoğraflarına dikkatli bakarsanız fark edersiniz. En az 2 parmak bir boşluk lazımdı yarım parmak var ya da yok bu da ekranı küçük hissettiriyor. 18 ASUS ROG'lar sanırsın bundan daha büyük ekranı var dev gibi gelmişti bunda onu yaşamadım. Soğudum.
Sizin iadeniz ne durumda? Ben 1 haftadır bekliyorum. Kabak tadı verdi artık.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı